Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj desmps ce uništiti generaciju igraca francuske koja je mogla da se proseta svijetskim i evropskim prvenstvima
Jesu i ovi Arapi glupi daju ogromne ljudima kojima uopste paznju ne treba savati
Ima mnogo dobrih igraca, a da nisu neke pameti.
Dobro Benzema je inace poznat ko pakash, kad se sjetim kad je onog tinskog kolegu ucjenivao za uradak...
nije dobar za tim, ostali igraci ga ne gotive, ima razloga vjerovatnk
Jel se to busa u prsa i hvali vjerom znas da je otpad.
Gospodin za tebe😉
Nevjerovatno kakav je ljudski odron Benzema. Igračina stvarno, ali ogromna plači pihda i kukavac. Glumi neke moralne vertikale, a ucjenjivo kolegu iz reprezentacije. Dobio zasluženo Zlatnu loptu, a onda sedam dana kmezio što nije osvojio i nagradu The Best.
Ne budi glup, nije tesko ovdje shvatiti ko laze a ko ne, sto bi covjek isao kuci ako je mogao da igra ili kad je vec otisao i vidio u Madridu da je sve ok zasto ga nisu vratili, Sa njim bi pobjedili argentinu bez problema ali tako je kako je
Kako je bolan mogo igrat, kad nije bio spreman igrat za Real ni nakon nastavka lige, kad je završena pauza zbog Svjetskog. U kakvoj utopiji živite vi navijači Reala?