Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa novo kod srba...
Fakat ne razumijem zasto se vijesti o'FSS prenose na Klixu, meni to neko mora objasniti... mislim "ko prenosi vijesti o'FSBiH na Kuriru, Telegrafu itd?" - zasto pristajemo na podredjeni polozaj, to mi ne ide u glavu?
Pa nije problem u FSS , Klix obavlja male ''KOS-ovske'' dionice za naručitelje.
Raspade im se i reprezentacija ... !!!
@halal passat Raspade im se i reprezentacija ... !!! Na koju misliš, sve naše reprezentacije učestvuju na Svetskim prvenstvima: na košarkašku, fudbalsku, vaterpolo, rukometnu, odbojkašku, tenisku, atletsku, veslačku, streljačku, borilačkih sportova Ili na reprezentaciju u sedećoj odbojci ? Pardon, ova zadnja nam nije baš uspešna.
@Kron. . . Znaš ti dobro koja ...!!!
Reprezentaciju kojoj je predsjednik saveza bivsi Vucicev tjelohranitelj, a selektor nije nikoga trenirao prije ovog posla ne treba uzimati za ozbiljno. Ispravan potez.
mosa sloga :)
Spominjaće oni Muslina još dugo a bio bi lud da se vrati, ako mu pionude mjesto selektora.
Kad se srbi medjusobno svadjaju, ostali napreduju. Najveci sljam Balkana.