Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biće ovo zanimljiva godina u ligama petice. Francuska liga će biti prejaka ove godine a i Talijani su se popravili nakon par godina uspavanke. Švabe će isto biti zanimljive mada mislim da će i ove godine Bayern dominirati ali ce biti zanimljivo za ostala mjesta. Englezi standardno dobri i imaju najvise kandidata za vrh. Španci- samo pitanje Barca ili Real a ostali se guraju za 3 mjesto.
Juve , Napoli pa i Fiorentina su ove godine beton !! Šteta samo što Milan ima onog kloca Alegrija koji ne zna sastaviti ekipu inače bi Talijani ove godine dominirali u Evropi !!!
sto je najtuznije, Allegri je odlican trener, koji je prisiljen da pravi "pitu od govana", nakon sto je berluskoni zavrnuo slavinu.. i para jednostavno nema.. i galliani na neke tarzanske metode pokusava da dovede igrace, ali jednostavno ne ide.
Ma on je šupa od trenera vjeruj . Nije baš da Milan nije trošio odkako je Alegri trener . Potrošeno je po prilično puno para ali kad on ne zna . Pogledaj mu samo igrače iz veznog reda i sveće ti biti jasno . Navuko sve same trkače . Frajer nema ni jednog kreativca što samo pokazuje njegovo znanje . Kada je otjerao Pirla onda sam svatio da on pojma nema !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)