Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga će biti sve više. EU je pretrpana ljudima iz Afrike i Azije od kojih je vrlo mali broj uspješno asimiliranih i obrazovanih. Jednostavno tim ljudima ne možeš promijeniti mentalitet i obrazovati ih. Dopizdili bi svima. I ovaj mali broj uspješnih će naebat zbog te većine.
Ne bi ga ni u bilo kojoj Afričkoj banci pustili da uđe sa kapuljačom. Ako ulaziš sa kapuljačom brate ponesi i utoku
ove bahli jetine samo o Srbima na svakoj vijesti, koliko jadan kvazi izmisljen narod moras biti. Nikad sa vama mrziteljima nece biti suzivota, ebala vas usrana kvazi drzava. Drago mi je da smo vas smjestili u rezervat za zivotinje, prikladno je za vas, posto ljudi niste. Zivjela casna i lijepa Republika Srpska.
znaci privatna banka. dodjes 'u trenerci i majici s kapuljačom' te im je bio veoma sumnjiv.''. pa ja kao bijleac da dodjem u neku banku sa trenerkom i kapuljacom i mene bi zaustavili. a on neka se zahvali svojim crnjama koji na dnevnoj bazi pljackaju, pucaju i bodu nozevima, zbog te male skeptike.
SumLJiv je bio nema šta
Nažalost crni ti ćeš uvijek biti građanin drugog reda u Italiji,ljetos su isto tako drotovi startovali Leaa iz Milana mislili da je neki gangster!