Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi pisi o Srebrenici, nije nogomet za tebe...
Idi pisi o Srebrenici, nije nogomet za tebe...
od srca susjedima zelim ono sto Siroki Brijeg zeli Bosni.Pokazalli su uzvicima na prosloj pobjedi tako susjedi uzajamna "ljubav".
I tako se iseli cijela Hercegovina u Rusku Federaciju :))) Sretno Hervatskoj radi svih mojih dobrih prijatelja u Hercegovini i Hervatskoj! A ovi sto laju, neka nastave prezivicemo i to, jer prezivila je Bosna i gore.
Ako danas odaju pocast zrtvama Srebrenice minutom cutnje ili trakama na rukama , navijam za njih .
Ne mislim ja da se citav svijet vrti oko nas nego citav svijet je gledao dok se u Srebrenici vrsio genocid nad bosnjacima .
Kad ti neko umre onda ti dodje komsija na zalost , neko ko ti je blizak a ne stranac ...I ja ne kazem da moraju to da urade samo sam rekao AKO to urade onda navijam za njih .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"blizu 6 carter letova"...hvala klixu sto me ponekad nasmiju svojim glupostima...
Sretno sreckovici.... Kad se sjetim francuske sad me trnci prodju.... Nijedan godišnji neće biti kao te 98
razbit ce ih Englezi
***************H*R*V*A*T*S*K*A***************
igrajte za nju, naše voljenu...
Ima li među ovim navijačima i naših sa Klix-a : mostarac989, VarljivoLjeto, stariMo1905, Korisnik19, Krilnik ili 2001. da i njima poželim sretan put? ma nema kaže dispečer trenutno su zauzeti na Klix-u, šire domoljublje jer za put u Rusiju tereba imati novce i voljeti Hrvatsku srcem a ne tastaturom :), tako da moj ti 2001. ništa od lijepih želja za povratak, ostani ti u svom Sarajevu, "SIdi di si i za disi nisi!"
@StGeorg pošteno, StGeorg, neka ti bude sretno i lijepo se provedi :)
@StGeorg tebe nisam ni prozvao komentarom nego ove malo radikalnije :) a ko ima želju da ide gledati uzmebolovanje ne mora godišnji ..ciolj ne bira sredstvo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
HRVATSKA DO TITULE !!!! ODERITE ENGLEZE PA MAKAR I NA PENALE
HRVATSKA DO TITULE !!!! ODERITE ENGLEZE PA MAKAR I NA PENALE
Da se kući vratite živi i zdravi, aBd !
Ajmo Vatreni do pobijede!