Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo boljeg napadaca od Benke imali. Momak za 10, a jos voli Sarajevo.
Ahmetović je isto bio sila
Lijepo je vidjeti da mladje generacije prate domacu ligu i ne glume navijace Barcelone, Reala, Manchestera, Bayerna itd kao ovi FGR sto im se gadi domaca liga, pa cupaju kosu u dresu pomenutih klubova dok gledaju tekmu hiljade kilometara udaljeni od njih. Najjace kad nakon El Clasica kazu "jesmo vas poderali", a on iz Buca Potoka gledao tekmu.
Fudbal je sport koji je kreiran da bi publika uzivala u njemu, ne pada mi na pamet da gledam kukuruz fudbal na nasim oranicama kad mogu gledat Barsu, Real, Bajern itd. Ako cu vec odvojit 2 sata da gledam utakmicu, mora vala bit dobra utakmica a ne cirkus.
https://www.youtube.com/watch?v=mMmhtFEY_lM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Renan izađe na balkon odmah polušansa za Sarajevo.
U zadnja dva derbija od 5 golova Sarajeva Renan ima 2 gola i 2 asistencije. Sto znaci da jedini gol u kojem nije ucestvovao je onaj od Catakovica koji je usao umjesto Renana. Suti, samo suti!
Znam da je ljubomora strasna bolest! Znam da nas bordo porodicu vecina papaka mrzi. Ljudi shvatite, nismo mi krivi sto smo tim Grada Sarajeva! Dokaz nabderbiju 21.000 navijaca! Plavih 3.000, bordo 18.000!!! Fk Sarajevo je prvenstveno klub sarajevske raje!
Ubica mekog srca
Vijesti iz nesvijesti!!!
Nek se naduvaju kite i renan i navijači torpeda najstrašnije
Naduvali ste se vi renanove cundare u derbiju aaaaaa
Extra... bas simpaticno
platili nekoj djecurliji da se krevelje
Mitomanski, ono vase
Kenan Oliveira 🙂❤️🙂
sta ima Ronaldo nisam te prepozno
Za vas i jeste.