Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posteno
Aferim brate baskijski!
Nigdje nece imati slobodu koju trenutno ima u Leverkuzenu. Pametna odluka
Napravio je dobar tim, poslagao kockice kako treba i sad uživa u plodovima truda. Leverkusen će moći zadržati ključne igrače a čelnici kluba su obećali odriješiti kesu za pojačanja potrebna iduće sezone. Metropole Keln i Dizeldorf su udaljene svega par minuta vožnje, tako da je zagarantovan dobar kvalitet života za porodicu.
Po meni dobro je odlučio.
A zar je iko pomislio da ce mozda otici u losiji klub ? Osvojit ce ligu, igrat LS iduce godine i lagano u kraljevski klub.
ostaje jos godinu da se usavrsi, pa ce Real preuzeti kad ode Ancheloti