Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cool Stadion. Cestitke.
ko bombonica svaka cast susjedi
i sta kad dodate " susjedi" oni vas pocnu volit?
šteta što je broj mjesta ovoliko mali
Jel moguce da ste prvo spomenuli da stadion ima pritvor?
Prije će oni zaigrati na tom stadionu nego Sarajevo na Koševu
iskreno beze izgleda
To vam dodje nesto kao kad bih ispod fabrika bile prodavnice. Samo baci ozgora dolika prodavacicama da slazu u rafe. Ili mogu napraviti pokretnu traku da nemoraju bacati ili hodat dolika. Kako prakticno, nesto me podsjeca na konzervu sardina, hocel sve tu moci stati, sta ako nece? pitanje je sad.
Pišeš gluposti, uglavnom ni sam ne znaš šta si napisao, drži se ti konzervi ostavi se komentiranja modernih stadiona koje si vidio samo na slici.
Najmoderniji stadion u regionu? U kom regionu? Jer u Tirani, Skoplju i Ljubljani postoje neuporedivo moderniji i veći stadioni.
A tko kaže da su moderniji od ovoga ja bi rekao da su u rangu u istoj su UEFA 4. kategoriji koja je ujedno i najveća kategorija kad se licenciraju stadioni, uglavnom nijedan vaš stadion u BIH to ne zadovoljava.
Ide jedna po jedna zemlja ex-Yu sa novim stadionima; Slovenija, Makedonija, Hrvatska... Biće i Srbija, možda CG, a nama domu marjanovo. Trudimo se biti zadnji u svemu.
Slovenija i Makedonija imaju super moderne stadione u Ljubljani i Skoplju odavno, Albanija je prije nekoliko godina dobila sjajan nacionalni stadion u Tirani, baš kao i Madjarska u Budimpešti, a odavno i Rumunija u Bukureštu, a Grčka baš odavno u Atini, još za olimpijadu 2004. Tako da, spala knjiga na Bugarsku, Srbiju, BiH, CG i Kosovo i Metohiju. Doduše CG gradi moderan, vizuelno lijep manji stadion na Cetinju, a Srbija gradi neke isto manje, ali vrlo moderne stadione po Vojvodini.
I kaze nemoj ici na sezonu u Hr ma idite ljudi iz ove vukojebine BiH svugdje je bolje nego ovdje Hrvatska, Slovenija, Austrija, Njemacka itd i da si najgluplji imaces dostojanstven zivot jednog covjeka....
hr je 35 godina ispred nas
...u svakom segmentu i sferi zivota.
Zamisli, u Bosnjakistanu, neko ovakvo nesto napravi... Kako taman i tuzan vilajet.
ljepota....
Cestitam
Al ime pempas
Nauči prvo čitati nije pempas nego Pampas!!!!
Mi ovo ni za 10 god. nećemo imat
Stadion su iz ljubavi prema Hrvatskoj sagradili Mađari. Oni još gaje i ljubav prema hrvatskom teritoriju... Samo zapamtite, prvo Baranja pa onda ostalo i eto ti rata
Tko o čemo ljubomorni bošnjo o ratu treba već jednom izaći iz tog rata i krenuti naprijed.
Pa valjda nece...mi sa madjarima nemamo probleme...