Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa dobrim, dobro došli u Tuzlu !
Dođite u miru i navijajte za svoj tim, pošteno, nemojte se sramotiti ko Željovci zadnji puta tad su istjerani sa tribina.
Željo se sramoti i na trbinama i na terenu. Ne znas koja je veca bruka.
Budite primjer navijaca, a ne primjer idiota i budala. Sretno FKS!
uz utakmicu idu i baklje i kome to nije jasno nek ide u kino sa djevojkom ili u pionirsku dolinu sa djecom,svugdje se pale baklje nemoj njima nikog gađati a to sto se murija naoštri na djecu i te momke i silu provode sve dok im neko glavu ne slupa,navijanje gromoglasno
zar ima 500 pripadnika hordi zla?
izasli mali plavi iz rupa, heheh brzo ce se vratit! Predaj se strumfe! ps: touring sestru ti skaram za najavljivanje lijecenje itd.. kompleksas
hehehe... jedina radost malenih je nedolazak Misimovica u Sa, strijepilu su ovih dana, toliko
Smije li se pustiti "dron"" jel zabranjen????
Pitari, ako ne napravite bakljadu i ne izazovete prekid utakmice, nula ste :/
pa nismo mi ko vi, ventilima se gadjaju hahaha
Nisam Željovac, ali te bakljade su postale degutantne i seljačke, služe samo da se privuče pažnja. Ako ste tolike mudonje ( "navijači" uopće) onda se lijepo pomarišite na nekom manje javnom mjestu, to razumijem.
Dolaze vam pravi Bosnjaci. spremite se tuzlanske komunjare
Ma nemojte :) vidi bogati ..šta veliš pravi Bošnjaci? Zar bez pratnje punoljetne osobe možeš napustiti Sarajevo? :)
ovi tuzlaci prave pice vec se u kenjali,cuj zgazi ih policijo,pa pice hajd vi ih zgazite
ole : Ima različitih i Tuzlaka kao i Sarajlija ima pičkica i gazija na obje strane a isto tako i kulturnih i nekulturnih. Snaga čovjeka se ogleda u 1:1 a ne u masi :)
TM87 ULETI I ODMA 20 BENGLAKI SPENGA....I JOS UZMEMO 3 BOBE!!!
A uzmete i svom klubu 7.000,00 KM. I još se zovete navijačima... Kad budete znali normalno doći na utakmicu i podržati klub onda se možete zvati navijačima!
NEMA NORMAALNO NENORMALNO.,..TI SI BURAZ SIPMATIZER KOJI JEDE KOSPE I GLEDA TEKMU...MI GINEMO ZA KLUB I NEDAMO DUSMANIMA DA PLJUJU PO ISTOM....NABIJEM JA I TEBE I CIJELU TUZLU NA KURAC..KAD STE PSOVALI MARKALA ONDA VAM JE SVE BETON BILO!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
heheh sad mi jaran iz specijalne policije kaze da su dobili odrijesene ruke i da jedva cekaju ove zaj*bane navijace da dodju u tuzlu :))) u barakama blizu stadiona spremne prostorije za strucno prevaspitavanje zaj*banih :))) al ce bit veselo. sarajlije MOLIM VAS opet bacite baklje i one ventile za vodu!!! samo vas to molim!!! makar jedna baklja!!
Da li će policija opet uvesti navijače F.K. Sarajevo u 60 min utakmice? . "Ponavljam kako nikakve nerede nećemo dozvoliti." Da li to znači da će gostujući navijači ovaj put napokon izaći iz Tuzle bez razbijenog stakla na svom vozilu jer vi ne radite ono za što vas građani plaćaju,(sigurnost istih)? Da li to znači da nećete dozvoliti ni vašim pripadnicima MUP-a TK da izazivaju incidente s navijačima?
Da policija želi uveli bi vas odmah, jer kad su oni tu niko vas pipnut ne smije. Međutim, oni imaju neki svoj glupi režim i to ti je tako svugdje u državi..
serem vam se na ime,cuj horde zla,horde klosara
SVI U TUZLUUUUUU
Horde GOVNARA - samo udri policijo ( ako bude trebalo ) !!! Majmuni drugo i ne zaslužuju !!!
Ti jade samo mrzis grad Sarajevo a ne tim Zelje, Sarajeva ili navijace..... zna se koji je glavni grad BiH
cuj dilera kozjeg mlijeka, sto su poceli iz rupa da izlazee hahaha misevi nazad u rupe!!!
Svi u Tuzlu, nema izgovora! oko 1200 Hordi dolazi. ;) Sloboda - Sarajevo 0:4