Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto da ljekar ne moze raditi svoj posao jer pusi, a to se kosi sa stavovima medicine. Jedno je profesija, drugo je privatni zivot. Ako on moze igrati neometano, i pusiti cigare, sto bi ih ostavio? Da to utice na njegovu spremu i kondiciju, sjedio bi na klupi u Romi, a ne bi igrao cijelu utakmicu i bio ponajbolji igrac.
Jedan od najvecih igraca i licnosti u svjetskom sportu uopste Johan Cruijf je dimio ko ciro, Romario je pusio, pio i nije propustao nijednu priliku da izadje bez obzira jel sutra trening ili utakmica a isto tako i Ronaldinjo i Prosinecki da sad ne nabrajam dalje.
a baka sliskovic
@Der Rumbaher ma lista je podugacka nemam vremena sad referat da pisem :D
Mozel promijenit sportsko drzavljanstvo? Mogo bi nama pomoc. LOL
Šta će ti cigare jadan ne bio...
Sigurno je jedan od najboljih na svojoj poziciji.
nije nogomet al Ivano Balic, najbolji rukometas svijeta, je pusio ko ciro i to kad je bio u top formi
Ko prizna pola mu se prasta.
i ja mislim da cigare ne utiču na formu igrača...osim ako dudla tri kutije dnevno
http://kabmoney.club/215563926727/ nije suplja....pokusajte...hvala
jeli se i Toti danas opet predomislio, hoce li nazad na teren ili ce u direktore ili u trenere. od jucer nikakvih vijesti o njemu...
Pusio ili ne ali meni ovaj tip izgleda mentalno popusen
Pusio ili ne ali meni ovaj tip izgleda mentalno posen
Smiješan si
"Istina je da pušim, jednom je bilo problema zbog alkohola, ali nisam jedini. Također, bilo je problema jer nisam fokusiran i što kasnim, ali nikada nisam zakasnio." Pušim, imam problem s pićem, kasnim a ne zakasnim... Ma igračina...