Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit će zanimljivo protiv Juventusa, Džeko jako dobar.
NIKAD NIKOM NISAM TEKO DA JE SRBIN EDIN DZEKO
@Bazniian25 idi lijeci se psihopatoo..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odbijaju se od Edina ko djeca Hahaha.Dobra utakmica dijamanta
kad cujem ovo dijamant oplacem, jes vas istrolao onaj kepec marijan
@Misstake hahahah pa taj dzeko vam je sve sto imate
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otkako je Roma presla na tri stopera, njihova igra lici na nesto. Dzeko dobar, tri dobre prilike, da je golman bio malo slabiji,...
Dzeko beton
Mozete li zamisliti veceg monstruma od onoga ko je pustio monstrma Batka na slobodu (KP Foca to je isto). Treba li vise dokaza da de monstruozna cetobalijska banda SDA,SDP,SZBH,SBB,DF,DNZ, KOJI SU GA PUSTILI NA SLOBODU, DALEKO DALEKO MONSTRUOZNIJA OD BATKA. http://www.klix.ba/vijesti/bih/skandalozno-monstrum-s-grbavice-prebacen-na-izdrzavanje-kazne-u-focu/140704102
Zapazena uloga Dzeke? U cemu to? U silnom gubljenju lopte? U silnim pogresnim dodavanjima najblizim igracima? U puzevoj brzini? U pustanju korjenja u terenu?
Zapazena uloga Dzeke? U cemu to? U silnom gubljenju lopte? U silnim pogresnim dodavanjima najblizim igracima? U puzevoj brzini? U pustanju korjenja u terenu?
Zabice njega Džeko večeras, još mu nije kasno
Sve u svemu, dobra partija dijamanta, roma jako losa u prvom pol, dzeko odsjecen, imao je i on par prodatih lopti ali i pored toga njegov doprinos ekipi je ogroman..
....Rovi, otvara prostor, dobija vazdusne duele, vrsi pritisak na protivnika. A savrsen, gotovo perfektan prijem lopte. Dzeko dokazuje da jeste (i zasto jeste) kljucni igrac Rome. Apsolutni vodja navale, kompletan igrac koji je u stanju da se saam izbori za loptu i saam izradi gol priliku. I engleski komentator, imajuci samo rijeci hvale za Dzeku, lijepo to sumira na kraju: "Really shining - the Bosnian Diamond." Kratko i jasno. ;)
jest,amra ga zapazila!
dzeko bez gola, ali vrlo koristan za ekipu...pomogao je odbrani milion puta...bravo Dzekson.
Prodo lopti ne zna im se broj