Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim NSBiH ima umijesane svoje prste ne moze to valjati. Zao mi Veleza a vjerujem da ce se slicni problemi pojaviti i u BL i na Kosevu mada bih volio da grijesim. Zeljo jedini pametno odradio nije cekao nikoga i evo poslije vise od 4 godine teren na Grbavici je besprijekorno dobar.
Zeljo je takodjer savez donirao pare za teren, zato nisu oni nista panetniji
https://www.klix.ba/vijesti/bih/klix-ba-u-policijskom-presretacu-na-ulicama-tuzle-pogledajte-kako-biljezi-saobracajne-prekrsaje/221129118
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve sto se radi u BiH je običan fušeraj. Kakav narod, tako je i sve ostalo.
Pogan narod, samo da je za**bat
Bosnjaci unistavaju sopstveni narod jer prodaju citavo tele za kilu mesa....
Vico i njegovi ljudi rade sta hoce naj boju tere ce dobiti Borac!?
Kažu da je visinska razlika između kuteva na kornerima i do 10 cm- čini mi se pa nemoguće
T oe e dešava kad poao date firmo koja ima dva inžinjera sa diplomama iz Travnika.Nema ob+vdje niakvog dosipanja jedino dignuti svu travu nasuti pijesak valjak i valjajNadzorni osrgan završio mejtef.
cuj izvodjac se grcevito borio da se ne podize trava pa naravno da ce se boriti zbog dodatnih troskova, cuj nasipati pijesak po neravninama, o papaka, sve to treba navaliti na ledja nadzornom organu jos ima obraza pojaviti se pred ljudima zbog svog fuseraja
Ko je izvođač radova?
Uzeli izvođače radove, gdje se i oni mogu ugraditi. Žalosno ali ovako nešto je bilo i za očekivati.
Šteta, ne može se riža sijati. 😄
HaloBA kriva dacka baaa!!!!
Ja dobre kive dacke za izložiti.....😭😭😭🤣
HaloBA kriva dacka baaa!!!!
Ko je biJo izvoDŽaĆ radova, znal' se š'a? Da nije vlasnik zemljišta DŽe se odigrava bodljev'na bikova u ĆevljanoviČ'ma - pitam za pun'cu?
u sredini više podšišana trava
Imat cete najbolji stadion i travnjak u drugoj ligi
Opraše se pare.
Sistemsko unistenje neces da das dio kolaca evo ti po usima.