Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma gonite se u tri lijepe i vi i Njemci. Da Bog da ispali u grupi
Kao što oni hoće da se poštuju njihovi zakoni u Danskoj tako da treba da poštuju domaćina koji je uložio 220 milijardi u prvenstvo (što je idiotizam usput ali eto). Ne znam zašto misle da se njihovi zakoni i svjetonazori moraju univerzalno prihvatati i povijati njihovoj volji. Idite kući, ko vas tjera da igrate dosadili ste.
deraski lobi je stvarno prejak...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
LGBT lobi preuzeo potpunu kontrolu nad EU i Amerikom, sad pokušavaju ovu svoju LGBT "RELIGIJU" da izvezu cijelom svijetu. Da Bog da BiH nikad ne ušla u pedersku uniju ako to ikad bude (a biće) uslov ulaska.
E još 150 ovakvih i eto nas na svjetskom prvenstvu....
Kaže jadan poznati podkaster iz USA: "Mi na zapadu provodiomo ideološki rat i invaziju nad ostatkom svijeta. Hoćemo silom da bezpravno namećemo svoje ideje i da tjeramo ljude da se odriču svoje kulture, tradicije i religijskih principa. Mi smo ideološki agresori koji su sebi dali za pravo da postavljaju moralne kodove i pravila kojih se svi moraju pridržavati iako ne činimo zajedno ni 15 % svetske populacije.
Ha,ha....,...ederi Danski..Bolesni....amu vam .ebem..Nosite traku UNICEFA,za gladnu djecu,za svašta ima hiljadu boljih razloga
Ha,ha....,...ederi Danski..Bolesni....amu vam .ebem..Nosite traku UNICEFA,za gladnu djecu,za svašta ima hiljadu boljih razloga
izgleda da ce lgbtplus unistiti fifino prvenstvo koje traje godinama, danas trske, sutra ko zma sta, fifa kaze pojest govuo prije utakmice,pojedes i igras
Samo da kažem da je ovaj na slici bio umro a danas igra SP...
Svi koji negativno komentarisu poteze Danske, neka sebi kažu gdje bi prije živjeli kao obični ljudi, u arapskim zemljama ili u Belgiji, Njemačkoj, Danskoj. To što je neko homoseksualac, ne znači da ga trebamo bičevati. Ne mislim ni da je dobro parirati s tim, ali isto tako nemamo pravo kreirati tuđe živote. FIFA je uzela pare od Katra, i izlazi im u susret za sve. Uz utakmicu i navijanje ide pivo, npr, i uskraćeno nam je to pravo.
Paradirati*
Niko ih nije bicovao. Postuj pravila i ne pravi se glup. Sam si napisao, nemamo pravo kreirati tudje zivote. Ako je LGBT razlog za izavi if FIFE, izlazite odmah!
Eto fifa nemoze bez vas , hahahahahhaha
Dno dna fuj!.
Kad mali nadobudni mis umisli da je sila.
Ma mrš !! Jesi li gost u tuđoj zemlji ? Poštuj zakone domaćina a kod svoje kuće primjenjuj šta možeš i ne određujte i ne namećite svoje običaje drugim i drugačijim. Šta je problem ?
Pedercine kuci pravo. Sto ne stavite od djece slike koja gladuju i umiru o palestini ili drugim zemljama. Zuvio Katar to je zakon i Drzava.
Svi u napad jedni su Masoni 👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Hajte kuci
Stati u kraj FIFA mafiji na celu s Infantinijem, a prije s Platinijem i Blaterom. Povreda ljudskih prava, LGBT prava.. Napustice pored njih jos 6 evropskih drzava...