Dobre vibracije u FK Sarajevo
0

Na pobjedu protiv Travnika, potpisan ugovor sa Škodom

Sarajevo-x.com
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
U prostorijama FK Sarajevo danas je održana pres konferencija povodom utakmice 10. kola Premijer lige BiH koju bordo tim igra protiv Travnika (počinje u 15:00 sati) i potpisavanja sponzorskog ugovora sa Škodom.

Jirži Plišek je odmah naglasio da je optimista:

"Protiv Travničana idemo na pobjedu. Šta se drugo može očekivati od nas? Želimo ostati na vrhu. Vjerujem da će tako i biti“, naglasio je češki stručnjak koji je napomenuo da zbog suspenzije ne može računati na usluge Sedina Torlaka, Kenana Handžića, ali i Adina Džafića koji je imao saobraćajnu nesreću"

Plišek je istakao kako se ekipi priključio i Edin Pehlić. "Nedostaje mu još utakmica, ali će se uskoro vratiti u formu", rekao je češki stručnjak.

U drugom dijelu pres konferencije potpisan je sponzorski ugovor između FK Sarajevo i Škode. Svoj paraf stavili su Dino Selimović, direktor tima sa Koševa i Senad Olovčić direktor ASA auto-a.

"Sarajevo je brend, prepoznali smo taj interes i želimo ulagati u nogomet. Vjerujem kako ćemo u skorijoj budućnosti u glavnom gradu BiH gledati jake evropske utakmice", istakao je Olovčić.