Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepe vijesti, podrska za Dinu i upravu
hahahahahahhahaahahahah Kako je samo lijepo vidjeti interes navijaca manjih klubova za FK Sarajevom. Zive za vijesti o nasem najvecem klubu.
nadam se da možete od tih para kupiti nekoga ko makar malo podsjeća na fudbalera. Zna li neko šta je bilo sa Škorom ????????
@ISKRENO Kondukteri vi vodite računa o svojoj djeci koje nema na na mapi! Nemojte vi voditi računa o velikanu BH fudbala FKS! Zabavite se malo o sebi, svojoj djeci, igri, a nemojte se samo oslanjati na Komitet ze NEnormalizaciju!
@kemo Nemoj više komentarisati! GLUP SI!!!!!!
Pitari pa gdje su vasa djeca??? Igraju sve Irfanovi od Haskica,SuljicamSesara evo i nespremnog sad Pehlica a vase djece ni na mapi...SRAMOTA !
tatko tatko če to naša škoda ne hoda?
Joj ja mislio potpisali ugovor sa Alenom Škorom, kad ono sa Škodom. :S
@bolo A hodza, pop i ta sranja !?
@ZIs Pa vidim da tebi te tablete nisu pomogle! Kondukteru, ako nemaš šta pametno komentarisati nemoj se ni provaljivati dječijim fazonima!
@bolo A da probas tabletama ?!? Mislim, vrijedi pokusati.. Ipak, zdravlje je na prvom mjestu..
DEGENERIKU , POGLEDAJ OVO : http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/potpisan-novi-sponzorski-ugovor
@Zis Vidi se kome treba konzilij doktora! Moj kondukteru ako nemaš argumenata nemoj se više javljati, jer potvrđuješ koliko si glup!!!!
@Zis De mi navedi razloge zbog čega to misliš? Šta od rečenog nije tačno?
@bolo Od kad vam je psiholog u Hagu, gubis se..
@sarajlija Više ti priliči nadimak PAPAK! Ne znam šta je tebe briga kad ne navijaš koliko je FKS dobilo ovim ugovorom. Želiš da talasaš, ipak ti pripadaš Dimitrijevićima sa Šugavice!
Kompleksi svih svjetova ujedinite se i opet vas je malo... Kakva nam je situacija u fudbalu ovo treba i više nego cijeniti. Pola klubova kraj s krajem ne sastavlja a hocemo u Evropu?!?!? Osim FDS-a a evo sad i Škode ja ne znam koja je to firma dala neku značajniju podršku našem fudbalu. Zato hvala Škodi na podršci mom najdražem klubu!!!