Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sto ikako uzimaju u usta Muhameda,cccc..I onda kazu muslimani ovo muslimani ono...
pa nije lose ovo ne znam zasto se ljute breee pozzzz edin
JA STVARNO NE RAZUMIJEM ZASTO U BIH NE VRIJEĐAJU ISUSA JER IPAK BIH JE MUSLIMANSKA DRZAVA.J ASAM MUSLIMAN I JAKO JE TO UVRIJEDLJIVO.A ŠTA BIH BILO DA SAD NEKO UVIRIJEDI ISUSA?
.balijska posla
JUG JE NASA SVETA STRANA PO ISLAMU ODABRANA MUHAMMEDOVA JE BOJA PLAVO BIJELA SVE SKUPA ZNACI DA A LL A H NAVIJA ZA FK ZELJEZNICAR USPUT KOMSIJE ISKRENE CESTITKE ZA PROLAZ U PLEJ OF EUROLIGE
@Zdena04 po tvojoj filozofiji hitlerovke,ova himna je radjena za vrijeme nacista!FUJ!!!!! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU! BiH4EVER!
@Rudar...odakle tebi pravo da nekog nazoves neinteligentnim svinjo jedna mazohistička.Idi u svoje podzemne tunele i maštaj kako ti se afro-azijati(kamerunci i tajlanđani) pišaju na tvoj mazohistički mozak.
Hvala na ponudi ,ali ne hvala ,u vjeri u kojoj se rodis u njoj i umires , Tako razmisljam ja i moji pretci su se toga drzali ,nisu htjeli dirati u prljave uvozne arapaske i lazne vjere. Šećer i ti cesw jednom shvatiti ,ali biti ce ti vec prekasno jer si govno tursko teroristicko i pedofilskog odgoja po uzoru na svoje pedofilicare hođe i proroka.
@ja citat: \"mudra islamizacija evrope je pocela malo po malo uz Allahovu s.v.t.a. pomoc muslimani ce biti mnogo utjecajniji u evropi, nije iskljucivo da i hrvati i srbi nece masvno poceti prihvacati istinsku vjeru jer je njihova krnja\" ti si vjerovatno jedno govnno odgojeno u komunizmu da po stare dane nekom djelio lekcije sta je dobro a sta nije. Idi majmune nemoj vrijedjat druge, jer time vrijedjas tu svoju vjeru. Zar nemate nikakvog razuma ako vas vec islamska vjera ne uci da ne vrijedjate druge religije. Zbog ex-komunistickih govanna koje su se preobratile u vjernike smo i dosli do krvo prolica. crkni bijednice, i ostavi druge vjere na miru. Isto vazi i za ovo drugo govnoo koje vrijedja islam.
@Schalke haj u tor pa laj, nisi ti nista bolji od nasilnih muslimana.
A sto uzimaju u usta muslimane. Ja se drzim daleko od njih i njihove vjere i nikakav problem nemam. Drzim se naravno i dalje od ostalih nasilnih budala koji traze kavgu. Postoje neke visoke vrijednosti i to normalnim ljudima treba du bude tema a ne da se sukobe s nekim s kim nemaju nista zajednicko. Sami su trazili belaja po meni.
mi cjenimo Bozije poslanike i to sve od Adema a.s. preko Isaa a.s. (Isusa) pa do Muhammeda s.a.v.s. za razliku od krscana i zidova koji ih ismijavaju, odbaciju, lazu na njih itd, krscai lazu da je Isus Bozije djete pa mu se malte ne i klanjaju, pogotovo to rade katolici koji se malte ne klanjaju kipovima i s time cide idolopoklonstvo koje u biti i njihova ortodoksno ucenje zabranjuje... Muhammed s.a.v.s. nije nikakav prorok kako krscani govore nego je poslan kao milost cjelom covjecanstvu ne samo arapima jer arapi nisu najbrojniji muslimani oko 18% islamskom ummeta cine arapi..... mudra islamizacija evrope je pocela malo po malo uz Allahovu s.v.t.a. pomoc muslimani ce biti mnogo utjecajniji u evropi, nije iskljucivo da i hrvati i srbi nece masvno poceti prihvacati istinsku vjeru jer je njihova krnjava, Boziju rijec su iskrivili stime sto su oduzimali i dodavali a tome niko nije kadar zbog toga biblija nije validna, i zbog toga je Kur\'an poslan kao posljednja Bozija objava..
Pitat cu te kad / ako (a Bog zna) budes gorio u vatri; samo se ti frajerisi jarane; patnja vjecna je ozbiljna stvar. Naravno, obzirom da ti je \"mozak\" \"ispila\" tama, ne razumijes ti poruku. Ipak, kad dodje \"momenat\" - placi samo, ionako nista ne pomaze. Bijeda, nema sta...
Ajde demonstracije i dizanje u zrak sa bombama. Pa kod tih jadnih islamskih pacenika niti hlace ne smijes obuci kao zensko ,a kamoli se skolovati ili zivjeti kao NORMALNA osoba. Ma treba sve njih u logore i kolonizirati sve,a ne ovako zapadne zemlje dale im slobodu ,i oruzje i naeravno bombaske teroriste muslimane.
na zapadu je sloboda izražavanja zagarantirana,stoga mnogo puta se izeknu stvari koje kršćani ne odobravaju,pa nitko zbog toga ne odgovara ili ide na robiju..A u vezi Boga i nogometa; ČUVA BOG ŽELJU SVOG....A vjerujte frajer se stvarno ne razumije u nogomet..