Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzemidzicu, Pilavu, Duricu jel vas stid danasnjeg sudjenja? Pognut cete glave i sutit? Gigovic je vas proizvod. VAR MORA BIT UVEDEN OD IDUCE SEZONE INACE ODE SVE UPROPAST! Samo 2 crvena i 2 penala Gigovic sudio protiv Igmana ? napravit video i poslat u Nyon UEFI da vide kakog sudca Elmir Pilav i Vico odgajaju
Bosnjaci u savezu podrzavaju ovu lakrdiju inace bi se oglasili i rekli nesto protiv unistavanja ove lige
Sad ce Vukan reci da je Handzic namjerno lose izveo penal.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Husrefe, pored svega si izvukao bod. SAVEZ NAPOLJE!
Ne treba gasiti ligu jer ima nas koji je volimo samo odredjene sudije poslati na robiju. Da, ovo je za robije a ne suspenzije. Toliko i sretno Igmanu u nastavku takmicenja od Zeljovca.
Fulili klošari i penal, eto koliko su nesposobni. Gigoviću jutro ne doček'o i ti i komplet savez.
Jel ovo onaj susret bez prenosa? Haha
"Konjičani su završili susret sa dva igrača manje, a sudija Miloš Gigović ..." Do ovdje sam čitao i sve mi je bilo jasno, prozirno suđenje kao šale iz američkih sitcoma.
Bosnjaci u savezu totalno prodane duse , jel moguce da su ovoliko pognuli glave , uzas
Kroz sport se vidi da smo mi jos uvijek u ratu.
Vico umislio da je Bog tbjrb
Nije za Leotar natezao, nego da Zrinjskom olaksa iduce kolo😜
HUSREF MUSEMI......INSTITUCIJA...
Ovakvo sudjenje je sramotno. Do sada ovo nisam nikada ovo u ovom obimu gledao.Najgore sto je oslabio Igman protiv Zrinjskog u sljedecoj utakmici.Muslim da je trebalo napustiti teren.
Nevjerovatno. Beskičmenjaci iz Saveza, gdje vam je glas izlapio?
Kad ovako sudi hebenu utakmicu, šta bi tek radio sa civilima u ratu. Gigoviću, bem li ti ženu u brabonjavo prkno.
Ja ću Gigovićku a Sejdo će ti gospođu mamu.
1? Nije bitno koje ste nacije, imate svi svoje klubove u ovoj ligi, iskreno me zanima šta vas vuće da podržavate, gledate i sikirate se oko ovoga... Evo, učesnik samoga cirkusa, nije jedini, vam kaže da je sve namešteno, ko je sad ovde lud vi ili oni? Moram smanjit travu!
Ako budes smanjivao vutru,visak samo meni posalji. Hvala!
E OVO ŠTO IMATE U FUDBALSKOM SAVEZU BIH DA NEKI VICO KROJI SUDBINU OSTALIMA, PORED ŽIVE TROJICE BOŠNJAKA U SAVEZU, PRENESITE SAMO NA TEREN POLITIKE - I DOĐETE DO ISTOG REZULTATA. U POLITICI IMATE DODIKA I TROJKAŠE KOJE DODIK VRTI OKO MALOG PRSTA.
Ova liga je odavno smiješna,žali bože para što se bacaju ,kad samo pojedinci profitiraju praveći spletke i smijurije od lige..
umrli najmiliji u najtezim mukama svakom ko unistava nas fudbal na ovakav nacin
ODVRATNO....FUJJJ...