Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi kukaju na Pavlovica a on imao veci posjed lopte od ostalih igraca. Ne branim ga ali najlakse je frustracije i nemoc prebaciti na jednog covjeka koji nije izdrzao pod rafalom psovki i uvreda najblizih.
@bbb Zaim nije 100% :D :D :D
Odlično, sine aj ti u HŠK Zrinjski..što se mene tiče, otkako je Keno otišao za mene je ovaj najbolji. To što je on nezadovoljan, vjerovatno je zbog činjenice da on može više i bolje. Šula???
Ništa ne zamjeram ni jednom od naših igrača. Prva utakmica nije realan pokazatelj bilo čega. U drugoj utakmici se vidjela prava slika bh. Fudbala i razlika između naših i talijanskih fudbala. U prvoj utakmici Pavlović je odigrao meč iz snova, ono mu se više neće ponoviti. Svi su odigrali iznad svog nivoa, a atalanta daleko ispod. Druga utakmica već je pokazala ko smo i šta smo. Ne treba ih napadati jer su pokazali svoje pravo lice i sav amaterizam koji posjeduju.
Sta ih ne treba napadati, plaćaju neke skupe hotele, pripreme, karantine, qrce, palce a ovamo ih pregaze i domaći nižerazredni klubovi. Ne znaju pasa sastaviti, ne znaju ni jednu akciju kako treba izvesti. Primanja lopti, nula bodova, ma sve nula.
@Norvežanin pa to je njihov maksimum treba tražiti mlade snažne i brže igrače danas svako zna igrat lopte al trebaju biti jaki i brzi
Treba se rijesit ovog kupusara...pojma on nema...
Mogao si i ti Musemicu izmedju redova najaviti svoj odlazak...
Bojan zvani Osmica
Każe vako, Ne samo da je katastrofalno branio i bio direktni krivac zaodam od osam pogodaka koje je Atalanta zabila timu na Koševu, već je i pred kraj prvog poluvremena primitivno reagovao i umjesto tri pokazao samo srednji prst navijačima Sarajeva. 🤔
Dovedite Mamica. To je jedini izlaz. Zakonski odrediti koliko moze krasti na transferima i bice naglo bolje.
I to sad golman kriv. Trebao bi da dovede i ostalih reset.
reset=desest
Trenera sam zaboravio.
Između redova: "MUSEMIĆU KONJINO IDI IZ KLUBA". Nemaš nikakve reference i kako si krenuo borićemo se za neko mjesto opet za Ligu Evrope,a i to nam je sa tobom upitno. Kako u klubu ne shvataju da je dosta više uticaja kojekavih "zaslužnih" iz kluba. I na sjeveru je slika rekla šta misle navijači o svemu.
@Posljednji Mohikanac. Musemicu je krajni domet Mladost DK. Ogranicen, neinventivan, nesnalazljiv, tvrdoglav, glup, neznalica, arogantan, siledzija... To sto je vijnik kluba, znaci da treba poginuti za njega, a ne da ga vodi
Dobro je neko napiso, sve je ovo samo jeftina zabava za seljacku rulju nema tu ni f od fudbala
Bolje da ste tragali još 5 godina.... jeste ga i našli halal vam pita.......
Preorite stadion i posadite maline. Više ćete koristi imati nego što igrate taj seljački fudbal.
Na ovoj utakmici je pokazao svo svoje ne znanje.A ostatak ekipe treba kazniti tri mjeseca i platu na kasicicu davati.U moje vrijeme kada Sarajevo izgubi nisi mogao fudbalera sresti u gradu ili kafani dok se ne dobije slijedeca utakmica.Ovi su vec sutra u akvarijusu i u pivnicama.boli njih cosak.
dobar, samo malo pojačati treninge, neka ostane.
srbima nema mjesta u sa.... yo se vidi I iz ovog gesta... dobro rece nas presednik... teheran
uvjek neko opravdanje za nesposobnost😂😂😂