Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kitari poglabajte ga! Zeljo Sampion!
I tebi Hamo isto
Haha cuj majkte ti Osim to izjavio, pa mora tako reci, ipak su prosle godine njima bile nastimane obje titule, pa sad i ove godine, samo se moraju zadovoljit sa 1 trofejom hahah
@hogar.strasni Ajd molim te,al molim te budi realan. Prvo,prodali smo 3.standardna igraca,najbolji u ligi sigurno,drugo zadnjih pet kola je presmijesno,a to su bile odlucujuce utakmice i sigurno da bi derbi odlucivao titulu. Pogodak Kordica smijesno,ruka u BL i protiv leotara zaleđa.
Sramota komšije kako sa Lišticom (ubicama) štelite takme . Cak su vas i kladionice unaprijed provalile........FUJJJJJJJJJJJJJ,
Amawe,amawe hebem te u brkove ruzne :D
Saban pogodio u 90' ko Van basten a Kordic vanjskim kod 1-0 unutrasnju stranu stative i lopta seta po gol liniji??? Zaista majstorski namjesteno, a sto se kladionica tice svi znaju kako su tvrde ove utakmice Zelje i Širokog pa u zadnja dva finala u 4 utakmice tri su zavrsile sa x a jedna pobjedom Zelje 1-0! U ovakvim duelima je x najrealniji, pa Zeljo je zadnje dvije odigrao 0-0 sa Sarajevom i Velezom... Ko je gledao utakmicu vidio je da ama bas nista nije sumnjivo i da je sretniji tim osvojio pehar nakon cak 7 serija penala!
Katcha *** ti mater u pičku
X 1.70 haha.... Sad bi mi trebali da idemo od prvog kola u Evropi,to je dobra stvar.
Idete od 1 pretkola, ranije pocinjete sezonu, prije se umore igraci od puta u nedodjiju, titula opet nasa, spremajte se za sezonu 2014/2015 :))
@Katcha_Vendy Kupljena titula? Neka hvala. Ocigledno,da skretnicari neznaju situaciju u svom klubu,neznaju za slucaj "Hadzic" neznaju da kad imaju para,ne ulazu na igrace i na transfere,nego kupuju tekme.Mislim,da bi se trebali raspitat o situaciji u klubu,tanki ste mi skroz :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zeljo nije gladan, dosta titula svake godine.
al u khurcu, zeljo ce veceras muda svoja pojesti sto nema trofej kupa, ko bi vas slusao ovih dana kako ste nebeski klub. A sada nemojte da ispadnete odmah u prvim predpred kolima LP.
A vi svoja m.uda jedete sto niste nista osvojili, pa sada trazite krivca u namjestanju utakmica... mojne ba te patriotske!