Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmune, U ZATOVR !!!
Hilmo, seljacino jedna. Nabijem i tebe i usanovica zajedno
nedaj se munibe najaci si bf fanaticosi su uz tebe
hoce li ovo govno ikada odgovarati za malverzacije i stetu koju je nacinio?
Najbolje je to neko u Mostaru napisao: Usanovicu, da Bog da ti se sve u kuci osusilo osim vesa :)
Uske,je kralj.Mi iz RS smo za njega,jer boljih kandidata Bosnjaci nisu predlozili.S toga Uske jos v.d.a onda dolazi neko iz Republike Srpske.Vrijeme je.
al capone , haj ti lijepi moj ponovo u shkolu ...
Izaberite Muniba pa cete da vidite da je ona kazna Dinamu (200.000 eura) ustvari \"kaznica\"
jos ce netko pomislit da je munibu obraz \"proradio\"
zalosno je prvo sto taj moron stari prisustvuje sjednici NS BiH. ISKRENO se nadam da ce taj moron kada nebude izabran topiti tugu u BOSNI i da ce se tu i otrovati od alkohola silnog jer na kraju krajeva i mjesto mu je u kafani a ne u NS BIH. ljepi pozdravi
Usanovicu pseto pijano MARSH iz drzave a ne sa sjednice. MARSH u Darfur kopile jadno, podbuhlo, ruzno. Ja sam za Merdnovica!!!
E moj USLJAnovicu, ne gine ti murija, a nadam se da ce poslije tebe i ostali lopovi iz Saveza iza resetaka. Sviju vas sram i stid bilo Ja sam spram takvih kao vi bio najobicniji amater!
Savez napolje !
Nije valjda da će tog kriminalca izabrati ponovo. Čudime da već nije u ćorki.
@čvaka A gdje pise: \"Ušanović nakon pet sati rasprave napustio sjednicu\"??