Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja stvarno ne znam zbog koga se ovi navijaci prepucavaju i psuju jedni drugima.gledao sam utakmicu sarajevo-zeljeznicar i nmg vjerovat na sta sam izgubio gotovo 2 sata.znaci nigdje fudbala,samo udaranje,ne znaju sastavit dva pasa kako treba,a vecina igraca sarajeva glumi neke zvijezde kao da se igra finale Lp,a ne neki gradski derbi na nekoj njivi od terena.bekric oz zeljeznicara ima kondiciju i tehniku kao starac od 80 godina,a kapiten sarajeva(cristiano ronaldo) samo se baca po terenu,glumi nesto sto nikad nece bit..zalosno
U našoj zemlji je bio rat. Puno godina treba da se infrastruktura obnovi, evo koliko godina je trebalo da se reprezentacija plasira na svjetsko, rukomet na evropsko, košarka itd. Liga, kakva-takva, naša je. Rezervne nemamo. Treba posjećivati utakmice, plaćati karte pa tek onda očekivati napredak. A ne pogledati derbi na TV-u, nakon utakmice Bayern - Juventus i onda to dvoje uspoređivati i kritikovati. Vamos Saraj'vo :)
@Kontas?! Slazem se, ali do kada se vise izvlaciti na tu "foru"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogu mislit kako je sad igračima Rudara. Valja doći u evropsku grbavicu i vratit se kući žive glaave. Bodovi više nisu bitni.
a sad je zakukako na sudjenje :) pateticno. sudije su mu dale svaku pobjedu
nadaj se nadaj se nadaj se nadaj se ooooooo pusi ga lagano
Kakav plasman Mulaliću više, ti i tvoje formacije i izmjene, pola igrača ne znam jel ikako zaigralo , koji si ih đavo dovodio, rekli fino nećemo nikog dovodit za sljedeću sezonu doveli več 3, uredu, nek su došli, al' nemoj da bude džabe ih doveli, ko onoga Mailsona, Halvadžića,Kramarića itd itd.... Evropa jedino moguca ako Radnik zaustavi Širokog kući, a šanse su veoma male jer se Radnik čuva za kupa, tako da ih boli briga za Ligu.
Djenis je u Zenici ugrabio jednu stolicu za Europsku Grbavicu.Samo je prefarbajte..,
Jbo svadjanje,mi-vi-oni....mi bolji,vi nemate pojma,itd.itd.itd,,sjedu na veceru i dogovore se???? a navijaci ne veceraju od nervoze??'
Ti si se "ubio"za Sirije.Nikako da "pogineš".
I u toj borbi ćeš "zaginuti"hahahahaha.
U ligi koja je namjestena sve se vec odavno zna. Ako je Slobodi obecan kup onda ce ih Sarajevo uzeti a pustiti Olimpiku pa da i oni ostanu.Zeljo da dobije obadvije i eto Evrope, svi sretni i zadovoljni osim nas navijaca koji se svadjamo a oni se davno o svemu dogovorili.
@hordas1987 Sirokog ce neko "iznenaditi" u ova dva kola,znas kako kazu "Lopta je okrugla" :)
hoće li opet poginuti na terenu. da li je to izjavio. ne mogu čitati izjavu ovog polupismenog trenera
Ha ha hahahahaha
sada igrači i navijači trebaju pokazati jedinstvo kad je najteže,sve ih podržati,vedrana ,blagoja,dzenisa ,momci su instinktivno reagovali,edise svaka čast jug je uz tebe a pljuvače ko hebe,svi u dolinu volim te željo
Da je kakve pravne drzave Blagojevicu bi podrsku davali tako da mu donosite kvalitetan obrok u KPD na jedno mjesec dana, zbog napada na sluzbeno lice u obavljanju duznosti :)
Reče ti za derbi:"Ma kakva gruba igra, gleda se samo krajnji rezultat." Tako je moj Mulaliću. Plavi dobili derbi,a Bordo će izgleda u Evropu.
Normalno da ces hvaliti sudjenje kad ti na Kosevo posalju covjeka koji ti direktno pomogne da osvojis bodove.
Imali smo sve u svojim rukama ali nismo imali snage da izdrzimoo,idemo ove dvije dobiti pa se nadati da ce nam se poklopiti ostali rezulatati...volim te zeljooo