Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jeste dosadili sa ovim mulalicem i bogu i narodu, ohanite malo, jos svaki put ista prica.
Ma puko ovaj Mulalić ko letva
Ja brade i kurca...
Odlicno, kad vas razgulimo, mozete u Al Shidi u igraonicu da se izigrate. Bice gusto-bice 0:2.
sta se ovi kitari na ovom clanku motaju,idite pratite "DIVOVE"
Kakve god glave ušli dobit će te pi pičci...
razvaljivanje sarajeva u prvih pola sata i zadnjih 10 minuta
Ne znam kakav je trener, ali barem izgleda zajebano.
Sami sebe zovu divovi?!
Hahaha ma kakvi oni i divovi. Sve je to suplja... Neki seljacic reko divovi i u to se kunu
Mislim da ce ovo biti derbi sa bajmanje publike mozda i u istoriji gradskog derbija
hordasi bi trebali pokupovati sav "sjever" pa da govna s grbavice jaduju i vide koliko DIVOVI imaju navijaca i u kokošinjcu na grbavici ! Fuj, plava pogani !!!
AHAHA, Divova, vire iz cenife!
Trpajte levate sutra NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
fukare jadne, niste u stanju obezbijediti normalne uslove za gostujuće navijace. P... vam materina hocete opet velike izgrede na tribinama jer ste spojili veliku armiju bordo fanova sa sacicom jada koju ce cuvati kordoni policije. Ovaj ce vam poraz biti definitivan odlazak u ligu Federacije gdje vam je oduvjek mjesto . fukare. A ovaj vam vehabijica sto ga zovete trenerom ne moze nista drugo ni pricati, jer je polupismen, osim da cete dati 120 posto na terenu. Jadovi, trebalo bi vam 250 posto da dobijete divove. I sasvim je jasno da ce mali strumfovi, zbog svog neznanja, polomiti fudbalske znalce i na taj nacin pokusati sprijeciti DIVOVE da opet uzmu titulu. Smradovi, g uvijek mi gadila i pomisao da idem na utakmicu u onaj kokosinjac, a sadapogotovu. A posebno jeb.. mamicu rukovodstvu BHT koje nije u stanju obezbijediti prenos utakmice nego prepustaju dogadjaje nekakvom "mojoj TV" koju gleda par hiljada ljudi. Fuj, gadovi marš u ligu Federacije.
Fond rijeci 12 psovki
Iako te Udba napravila, greskom te ispendrecili po glavudzi!
daj go sarajvoo nama višee ne trebaa
Ahhahahahahahahahahhahahahaha