Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maleni zijani 14 komentara Divovivi izgube 140.. Jasno ko dan... Dudicu ostsni uz inat dušmanima
To ti samo govori da je u ovom gradu i državi 10x više Manijaka 😂🖕
sta je klosari novinarski hebo vas zeljo,nisu suta po golu imali ,borac ih raznio a sve to ususkate klosari jedni mame vam se nahebem!
sarajevski saner vs bg vucibatina
SARAJEVO DOBIJE BORCA IZGUBI BRUTALNO OD TUZLE TUZLA BRUTALNO IZGUBI OD ZELJE A ZELJO IZGUBI OD BORCA KAKVE OSCILACIJE U LIGI ZNACI MALO JE RECI DA JE SUMLJIVO OVO SEV KLADIONICA NAMJESTAJU POGOTOVO OD KAD JE MOCART SPOZNZOR
Hehe, kad Sarajevo izgubi, to su odmah nepotrebne zajebancije Kome smeta jako Sarajevo, a danas kad je Zeljo izgubio, ipak su kladionice upetljane 😂 haj dobro, volim ja oba kluba :)
Tacno mi od ovog MOzarta vise muka. Gdje god kliknes to ZLO e pojavi. Ljudi KOCKA JE ZLO, NIJE NIKOM DONIJELA BOGATSTVO. SAMO SIROMASTVO.
Seljacina od trenera, jebote kote dovede u borac!?
Opet radili kontra od nas 🤣
nesreća je što smo morali izaći na teren sa nadama položenim u haračića, beganovića, beću i slične njima
Dva narkomana