Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rahmet mu duši a porodici sabur,bio je veliki navijač i zadnje pare je ostavljao za gostovanja,Želju,čak i kad su ga pojedini prijatelji ostavili on je nastavio dalje,nije bio zaposlen al je uvijek davao za Želju,svaka čast upravi što se sjetila Mirze,što vise da nas dođe a neki ako mogu i na mezar da se obiđe prouči fatiha to je najmanje što možemo da mu damo,voli te tvoj JUG
Opeti kitar na tekstu o velikom Želji! a mozda fakat navija za Želju ili je to nedostatak tekstova o Njanjajevu...
Ovo sto ce igrati za njeg, je slamka pa se fataju za nju. To je po meni zalesno, On ima manijake koji ce se za njeg borit, a vi na terenu za njih.. Logicno
Kako mi ide na zivce ova floskula da ce se igrati za ovoga ili za onoga. Jel to znaci da ce oni drugi igrati protiv njega? Zasto se neke tragedije moraju koristiti na ovaj nacin?
Zahirovica na klupu, vadis Blagojevica, najbolji igrac bio. Ne mozemo pasa da odigramo u sredini. Jesmo naredali pobjeda, ali u sredini igre nemamo.
NAPRIJED ZELJO DO POBJEDE ! ! ! Za Zelju se ne navija, Zeljo se voli! SVI NA GRBAVICU !
Kitari vidim ŽELJO vam ispiracija! Tako i treba, uvijek su kompleks stavarali veliki klubovi:). Drago nam je da nas pratite, nastavite tako:)
...još je puno bodova u igri :))))
Ako zeli u Evropu zeljo mora do kraja prvenstva sve redom pobijediti inace mrka kapa. Znaci i derbi dobiti a i Zrinjskog na Grbavici sto mi se cini skoro pa nemoguce jer i drugima trebaju pobjede.Pokisli su,vjerovali su u Kup ali ih Sloboda lijepo prizemljila,slagali narod za nekakvu Evropu,skupljali hudnjaci za stolice a sad nista od toga.
Druže moj ako dobiju sve utakmice ja sam siguran da ce biti prvaci na kraju.
TO CES TI JOS DA VIDIS, KO CE U EVROPU A KO NE ! ZIVI BILI PA VIDJELI !
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Igrajte za Danka, da vidi da mu nisu sve ladje potonule
Uništiti ce ih Travnik!