Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bazdarevicu zovi ga namahh
Nema nerealnijih novinara od naših.Reprezentativci su nam uglavnom sporedni igraci prosjecnih europskih klubova.Odigraju pola sata u klubu a novinari pisu bombasticne naslove i tekstove.Nije ni cudo sto nam igraci u reprezentaciji glume zvijezde a navijaci ocekuju da budemo europski šampioni dok mi u državi nemamo ni jedan čestit stadion
nula od igraca, dobit ce nogu i u ovom shefildu. eto ga u nasu ligu za 2 godine zapamtite
Kako smo nisko pali da je ovo vijest.
Samo naprijed BH snago
Potpisujem komentar ovoga što spominje zaustavljanje Messija na SP jer tad je i bio na vrhuncu.Odavno vec nakon toga njegova karijera ide silaznom putanjom.Kroz text objave se nešto navodi da je on jedino među rijetkim poslije nekog odigranog susreta dobio prolaznu ocjenu 😊 To ti je kod nas uvijek bilo kod pojedinih,mlaćenje prazne slame i uzdizanje nekoga što više nikad neće biti.Sve u svemu žalosno,ali propadala je njegova fudbalska karijera i to previše rano.
Slučajno, je.baj.ga Sad će opet 790 dana na klupu
lumpovacu lumpovacu mjeseec danaa
Ogromna vecina fudbalskih profesionalaca prvu minutazu u Premiership-u ne upise nikad. Stoga, ne vidim sta autor teksta zeli da kaze. Muhamed Besic, moje je skromno misljenje, zasluzuje mjesto u startnih 11 nacionalnog tima. Po mnogo cemu, a to je vec mnogo puta dokazao. To sto mi, vodjeni emocijama, igraca cas sahranjujemo, cas dizemo u visine - to je 'prica za drugo sijelo'.
Ima i ta mjesta 👍
budućnost našeg fudbala i reprezentacije AHAHAHAHAAH
e moj Mo, ne gine ti druga turska
gvoždže se kuje dok je vruče he he
''Ubilo se'' za Ujpešta ili Ferencvaroša.
jbte nama u reprezentaciji standardan covjek koji 2 godine nije uvezao 2 utakmice... i mi se cudimo rezultatima...
Nisi bas shvatio, igrao je u championshipu..ligi koja je svjetlosnim godinama ispred nase premijer lige
Besic je jedini igrac poslije barbareza I misketa koji zasluzuje dres reprezentacije
@Bosanac83 Sta ti dojde zalizani?!
ovo nisu istine