Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad onaj kakanjski kloc Lovren igra u Liverpoolu može Mume u Cityju.
jeskloc al barem se ne povrijedjuje svake sedmice ko ovaj cutuk besic
Sretno dalje Muhamede. Everton neka bude jos jedna skola za dalje. Imas sve samo se malo "smiri".
Kloc
Nama on neće valjati kako god igrao , takav smo mi narod ,jednu utakmicu ga zakujemo u zvijezde a drugu pokopamo . Nema osobe u BIH da nema već spremnu strategiju kako bi trebao igrati , gdje bi trebao igrati...itd.
napusta i seli se u tursku...🤣🤣🤣
Želim ti da te povrede zaobiđu Muhamede. Sa srećom.
sjetih se vasih komentara kad je Bih igrala s Argentinom...kako ste jadni...Balkan te danas voli, a sutra si smece.... momka ozljede pojele...sport je nekad nepravedan....
Veliki glupan a moglo je od njega biti igračina... samo da se nije mali previše ufurao nakon par dobrih utakmica... zato sad i sjedi na klupi.
u paketu sa Besicem ide I super ljepilo...
pa zar je igrao :)
Turska i Kina je njegov plafon.
Dobar igrac, miran s loptom, borben, fizicki na zavidnom nivou, samo malo psihicki nestabilan. On i Pjanic su trebali biti stub veznog reda reprezentacije, jednom mrsko igrati, drugi redovno povrijedjen ili kartoniran.
Fizički na zavidnom nivou? 50 kila žive vage.
gigle@, mozda je bolje reci "motoricki". A, je li mislis da je nejak?Ima vise od 50 kila, nije mlitav, agresivan je, i ne sjecam se da ga je neko "otresao" nekad. Ispravi me ako grijesim.
zelim mu uspje u karijeri i da malo resetira mozak, mozda bude manje sklon povredama i srljanju kao mazga ....
safet sušić i muhamed bešić mogli bi da pojačaju slogu simin han haha
azmire husiću aktiviraj se
Isilovac pravi