Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Fonseca je mnogo pametniji i mudriji od predhodnih trenera. Propuh u odbrani riješio eliminacijom onoga Fazia , Manolasa i Jesusa. Kolarovu je ograničio izlete a Forenzia smjestio na klupu.
Uzasna utakmica. Roma dosla po bod i dobila ga. Inter nece ovako moc osvojit ni za 100 godina. To je ta razlika izmedju Juventusa i Intera. Juve ovakve utakmica uglavnom dobija a Inter nije sposoban za to.
FORZA ROMA
Roma odlično odigrala. Da su bili u punoj snazi vjerovatno bi izgubili. Ovako čuvali gol, i izvukoše bod.
Inter imao svoje šanse, ali vidjelo se na kraju da nemaju snage.
Ovaj Lukaku stosira nekog i onda grana rukama ne zna se ni izvinit ja sportasa ,a utakmica nista Roma sredinom 1 pol drzala loptiu 4 min u svojim nogama i onda se nesto takvim pristupom nada tituli usporedit ovaj Inter i onaj prije 15 20 god smijesno ovaj Inter je bas tanak a i negledljiv to je tako kad ti je sahista na klupi isti Mourinho
Interu se crno pise sa ovim povredama. Dali su sve do sad vise nemaju sta.
Klasicna talijanska uspavanka..sama taktika i nigdje muda.
Dzeko je jedan...
Amaterska liga, dzaba 2 sata potrosi
Idi nauci gramatiku
Moj dobri Dzeko sta ti bi, pa ti samo padas ko pokosen zadnjih 24 min.