Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzeko majstore sta im uradi . . toooooooooo, ne mogu ti nista
Znamooo dobili smo EUROSPORT !! haha jos samo MTV i to je to ; )) Tu se sport klub , a ovu tekmu mozete gledati na EUROSPORT 2
Ja čekam Huseinovića da uđe i da Almeidu pošalje u penziju... Ćiro, ti zbog svog jezika sve poliza pa možeš i Saida pomilovati!
Werd-Wolfsburg 15:30
Koju tekmu prenosi Eurosport 2 u 15.30 danas, zna li iko? Hvala.
Čuj želeći ostaviti dobar utiisak na terenu, ali istovremeno biti i dostojan protivnik. koji idiot ovo piše bože sačuvaj, kao da je Borusija Rudar iz kaknja
Werder 1-ca_ moj savjet za ovaj tip...
eurosport2 je umjesto dsf-a.....
Ko bude citao ovo, a da je registrovan na forum neka prenese onima koji su napravili frku na hs kablovska temi da SportKlub nije izbacen, a Eurosport1 ga mjenja, vec je SportKlub sad umjesto onog Spanskog kanala.