Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čudne mi kvote ove danas na kladionicama.. 2.20-1,70-5,00 ...
Celik,Olimpic,Borac i jos neki klubovi ne mogu u Evropu zbog licenci,A dokazano na mnogim portalima javno---da je mali zeljo dobio licencu uprkos dugovanjima prema pojedinim igracima----Sta ce te zakljuciti????? Ko je bio i ostao najprljaviji,naj-kriminalniji klub u BIH???????? ,,Osim-klub-zeljeznicmar.....,,
djete prvo se raspitaj pa pametuj o dugovanjima zelje i tvog torpeda!!! sto nisi sta pricao kad je Ivica Osim uzeo licencu od olimpika i dao je vama pitarima prosle sezone !! Pa ste sada na sudu sa olimpicom radi toga ... !!!
cavrlama, napusis se te svima nama !!! A ko je mali, to svi znamo, hahahahahahahaha . . . divovi'' hahahahahahahah . . .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da nije istina sto se vec 7dana prica i sto se desavalo u prvoj utakmici kad su ljudi djaba platili kartu i izasli sa Grbavice kao popisani, Nista cudno od Osima - koji je kroz prvenstvo pokazao mnogo sklonosti ka namjestanju...Tako da mislim da je i ovo zavrsena prica o namjestanju utakmica---Siroki osvaja KUP...!!!!
mosa ljože
Ako se ispostavi kao istina ova glasina o premijama i namještanju, blokirat ću svaki sajt koi ima u sebi riječi "Premijer Liga BiH". Što je dosta, dosta je.
Onda je ovo site za tebe: kmekmekme.ba, ili placemjersam***inavijamzabogalje.com
Evo i jedan za tebe: placamulaznicezanamjestenuligu.retard.com
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nabijem na tuki i jedne i druge. Samo FK SARAJEVO
TORPEDERI !
HZ = Homo Zajednica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma jasta, dupla kruna a pitarima cuna... :) Jadni i maleni udbaski klub na nivou Slavije, s tim da je Slavija starija.. :)
Ne moze, realno ove sezone u Evropi Bayern pa Zeljo.
Ne daj im Zeljo !