Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram da pohvalim clanak ko je pisao, svaka cast
Onima koji povrsno gledaju, svakako. Ako je uloga glavnog favorita, ona moze biti dodijeljena samo jednom klubu, nikako manutd-u I drugom klubu. Milion ponavljanja zamjenica u nastavku recenice "taj", "to" "ti" "tog" "onaj" "toj" (u nedostatku prave konstrukcije). Ponavljanje imena u istoj recenici: "plavaca", "chelsea". 1000 puta "jer" je posebna prica. Tekst je djelo pocetnika koji ima potencijal, ali mora dosta toga jos nauciti.
Omar Tipura (O.T.), vec odavno pise najbolje clanke vezane za sport, na klixu. Jos uvijek se sjecam onog o Leicesteru i tituli.
Manchenster bi mogao pobjediti sami zbog extra motivacije koju Mou ima.dz pobijedi Chelsea bar jednom ove sezone.. a ima tu i ljubomore - jer zna da ce Conte na duge staze osvojiti vise trofeja , gotovo sigurno, nego on za vrijeme svog boravka i Londonu.. Stari "Special One" je relativno laHko zamjenut "novim" i manje kontroverznim.. ima tu svega jaro
Vrati se Murinjo u svoje selo i cuvaj ovce
Chelsea dobija i ovaj derbi!!
pretpostavljam da je ishod nerijeseno.
Totalni krah.
Ono kad kreneš da čitaš članak, ne gledajući ko je napisao i komentarišeš "napokon da i Tipura nešto novo izbaci". Vratiš se na vrh i vidiš da si bio u pravu. Neprocjenjivo!
CHELSEA FC 💪💪
Sto nije kupio Džeku.
Neznam vidjet cemo danas nesto mi govori da ce ovaj put M.U. da pobijedi, mada je Celzi superioran u premier ligi.
Ovako bezidejan United Chelsea-u kojem odgovara i bod pod vodstvom talijana Contea nista nece moci.. X2 poklon!!! Come on blues ⭕🔵⭕🔵