Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to biva kad se u svlacionici umjesto savjeti dijeli mrznja prema protivniku ma koji klub bio.............da..... da.........takav nogomet se igra dusom i za pare a ne mrznjom i za mrznju pa igraci postaju kostolomci.
Cmarinho vec trazi izgovore, taj se uvijek bori za titule koje na kraju uspije osvojiti a one koje mu propadnu valjda nisu bitne... Pretprosle sezone se zaklinjao u kup kralja, prosle u ligu a ove ce vjerovatno samo u spanski superkup!
DRUZE NE ZNAM STA MENE PETLJAS JA SAM SAMO KONSTATOVAO DA SAM SINOĆ GLEDAO UTAKMICU I DA JE REAL OŠTEĆEN..ŠTA OVDJE SE NE SMIJE DATI KOMENTAR OBJEKTIVAN PRIJE SVEGA A DA NISAM NAVIJAČ BARCE ILI REALA..BARCU SPOMENUO NISAM,I TVRDIM DA SU LJUDIMA ČIST GO SINOĆ PONIŠTILI I DA JE ONAJ U PRVOMSUMNJIVOM,AKO MI NE VJERUJES IMA VIDEO ZAPIS..KAO TEORIJA ZAVJERE..PA GLEDAO SAM UTAKMICU I KONSTATOVAO,ČIST GO..
@YOU NEWER WA i @BARCA i @COC da li si toliko glup pa misliš da niko ne shavata da si isti lik koji navija za real ?
NAVIJAC SAM CITIJA,AL REAL JE STVARNO OSTECEN DEBELO U NEKOLIKO ZADNJIH UTAKMICA,NE ZNAM ZASTO LJUDIMA CISTE GOLOVE PONISTAVAJU..HEHE
mourinho se žali na suđenje ? HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA koja propalica ! pola svojih trofeja nebi osvojio da mu nije bilo sudaca !
FAKAT IM SE CISTI GOLOVI PONISTAVAJU,AL KO IH EBE..HEHEH..BARCA
opet sudije krive
znači NE LUPAJTE nego se zahvalite sudijama na primeri prošle godine i što je real trenutno na -11
1.kolo Poništen gol Valenciji, Real je nakon toga mogao uzeti 3 boda ali nije... Znači ni sudije ne mogu pomoći 4.kolo Oprošten barem jedan crveni Realu protiv Seville (Di maria kada je pokušao nokautirati Rakitića) - Real ni boda nije uzeo 6.kolo Sviran nepostojeći penal Realu protiv Deportiva kod rezultata 1-0 za Deportivo. Real je nakon toga preokrenuo i dobio 5-1 7.kolo Protiv Barcelone oprošten crveni (drugi žuti) Xabi Alonsu kada je srušio Messija sa leđa... Iz toga faula je Messi zabio gol za 2-1... Da li bi Real sa igračem manje izjednačio nakon toga veliko je pitanje 11.kolo Sviran nepostojeći penal Realu protiv Levantea kod rezultata 1-1 koji je Xabi Alonso promašio. Tu imamo još neke utakmice koje su manje bitne kao npr. u 8.kolu nepostojeći penal Realu protiv Celte kod rezultata 1-0 za Real u 10.kolu poništen Zaragozi sumnjiv gol kod rezultata 2-0 za Real...
iskreno bez ikakve kurtoazije,borusija je za mene najbolja ekipa u evropi trenutno,ako zadrze ovu formu,bar do polufinala pa i finala mogu a tamo ko zna,al najozbiljnije ovo mislim..
ZIZU SLAZEM SE SA TOBOM,REAL JE FAKAT U NEKOLIKO ZADNJIH UTAKMICA OSTECEN,AL BRUTALNO CISTI IM SE GOLOVI NE SVIRAJU KAO DA NEKO RADI NA TOME DA MAKNE MOURINJA IFAKAT DA JE BILO POSTENO SUDJENJE BARCA BI PAR BODOVA BJEZALA,GLEDAO SAM ONU TEKMU U SEVILJI,SEVILJA IH JE RAZVALILA AL IZGUBILA..HEHEHE SMIJESNA JE UTAKMICA BILA,REAL JE SINOC OSTECEN..
Pa druze i ja sam istog misljenja da je Real u svim tim situacijama ostecen i potpuno se slazem sa tobom...al sta cu kad navijam za BVB pa sam toliko zapeo za taj penal xexexexex
pazi mozda da je bio penal ja ne sporim,al ti komentarisem stvari kao sto su cisti golovi koji su imali utjecaj na rezultat..mislim da se razumijemo..samo tvrdim da je real ostecen,al ovo sinoc mo je bas uzas..
da je real toliko dobar pobjedili bi i suce kao barca protiv deportiva gdje su više oštećeni nego real protiv betisa
Je l\' ovaj specijalac ikad pošteno priznao poraz i čestitao protivničkom treneru? Nije!
a) jest b) jest c) jest d) BIO JE I PENAL ZA BVB