Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ibra ce ostati..za tebe nisam siguran
Pa nek ode u Napoli zavrsi karijeru pa nek se vrati koju sezonu u man
jedan od najboljih napadaca u historiji fudbala... a napravio ga BOSNJO... i nasi invalidi nisu mogli da ga uvedu u repku... najveca greska naseg saveza ikada... tuzno je gledati ovog majstora i znaci da je moglo sve bit drugacije da je zaigrao za nas "jednom sam u zivotu molio, a to je bilo da zaigram za Bosnu " naveo je Ibrahimovic u svojoj knjizi "Ja sam Zlatan Ibrahimovic"
narcis, pohlepan, prgav, bezobrazan, loš za druženja, da nije fudbaler bio bi uličar najgore vrste koji te pita Šta me gledaš samo da bi naso razlog da se potuce. Raul, del Piero, puyol, scholes, gerard... da ne nabrajam više, primjeri kakva sportista treba biti i kako se ponašati. sad naravno istinu kaznite crvenim :)
@grrrrrr.2 Scholes primjer sportiste?! Hahahahahahaha, pa ta stoka se nadobijala crvenih zbog krbnockoh startova sa ciljem da se povrijedi protivnik, neprekidno prgavo psovala sve oko sebe a ti ga uzimas kao primjer?! Jesi li ti zdrav ili si "malo" pristrasan?
@cevapcinica Krvnickih startova
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece Zlaja ostai u Manchasteru..Manchaster ce ostati kod Zlaje