Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponizio si sam sebe.
Vrijeme je da ovaj napuhani glumac napokon završi negdje u četvrtoj ligi da ga više ne gledamo
Najgora pojava u sportu uopšte. Najveći papak i licemjer koji se pojavio u fudbalu. Vrijeđa kolege trenere, vrijeđa protivničke igrače, gura prste u oči... Uvijek neko drugi kriv, on nikad. I stalno nešto kmeči, plače i kuka.
Jos je mnogo bodova u igri...
ja mislio da mu je rekao selam alejkum a ovaj mu nije htio odgovoriti :D
Kanta od trenera Mourinho. Ovu kantu da plaćaju 15 miliona funti po godini, strahota.
Previse negativan trener Jose, i van terena, i na terenu. Taman malo krenuli igrati OK, 2. pobjede, pravili sanse, i on protiv Liverpoola, prvi 'velik tim', vraca Fellaini i parkira bus, igra na 0-0. Najgora utakmica za gledati ove godine. I ovu isto, isti tim, plan, bus, al onda primise go u 1, minuti i gotovo. Nemogu ni prici golu s ovim timom. Lose i cudne i negativne poteze pravi nema sta. Do njega je najvise.
to je ono što sam govorio neki dan, dizu se ljudi zbog trpanja fenera hahahah
hahahaha treba ga samo podsjetit na proslavu protiv barce https://youtu.be/eC7Rxy0G4U8 😂😂😂😂
A sto se usrecise sa onim igracem od 100 i vise miliona. Za te pare ste mogli da kupite kvalitetan vezni red
Pa mislim da rezultat bas i nije bio realan al mi je drago samo zbor njega jer ja uvjek bio provokator i pravio se pametan
Sta bi sa Ibrom, nije li nikoga davio?