Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije los ali daleko od najboljeg veznog
Naslov sve govori... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuj Pogba...
Najbolji vezni kad Modric golf igra!
a sta ce drugo reci? potrosio sam 100 miliona na panjinu?
Pogba je mlad i napredovace sigurno da trenutno nije najbolji ali nije bio ni Iniesta sa 23 god. Sad će komentari bio je Iniesta i sa 23 bolji bla bla. Živi bili pa vidjeli kakav će biti Pogba za 3-4 godine.
Puko Mourinho... Pakleni Zlaja jest paklen al je prljav i zbog toga nikad nije dobio Zlatnu Loptu a moguce je i sto vuce korijene :D igracina je to je 100% al mi se gadi sto je otiso u ovaj pogani kapitalisticki klub... A o Pogbi ne vrijedi pisat, to je ubleha ko Medjugorje...
ako je pogba najbolji vezni na svijetu ja sam bio na mjesecu nije ni medju 10.....a ibra je u svakom slučaju zreliji nije više tako kratkog fitilja ali da je bolji sad nego što je bio u interu teško samo zreliji i odgovorniji!
ne veze ti bas dobro taj veznjak
Kaže komentator na SK - loše izdanje Ibrahimovića, ali čak i kad je loše od 3 gola 1 dao i 2 namjestio, ma čovjek rastura i svaka mu čast, možete ga mrziti, ali prvo malo rszmislite imate li razloga za to.
Pjanic je za Pogbu Messi
Pogba je igrac koji ne vrijedi ni pola ovoga nego kako ste vidjeli da ste ga preplatili izvlacite se lazima
Hajmo svi lajk ovaj komentar da dozivim da budem jednom u top komentarima hahahahahaha
Kakvo lupetanje da opravda pare koje je skšio za njega. Dobar je ali gdje ti je Modrić, Iniesta, Ozil, Coutinho, Hazard, Kroos...
Cekaj da procitam jos jednom. MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH I ovaj posenilio ... Pogba smlata , Ibra nafurani irvas , protiv velikih ekipa nestane (magician ).