Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj za italiju nisam siguran...ccc, joj al ga kenja...ko ce se to u Eng boriti za titulu osim Chelsea, Man Utd i CityA...da nece Liverpool i Arsenal? Totenham mozda...seres ga Jose.
Jest, bori se 5 klubova a Man Utd pobjegne 15 bodova drugom, a isto tako izjednacenost lige ne znaci i jacinu, mozda zanimljivost ali jacinu ne!
zavisi ko sta definise pod jacinom... jacina u izjednacenosti jacina u gledanosti jacina financijski isplativosti jacina u medijskoj pokrivenosti itd itd kontaš
Unaprijed se pravda za neuspjeh, političar je nema šta..
Jest, najteze al sa Wiganom ili Dag&Red-om.
Koliko je mene Dag&Red je*o na kladionici, dabogda se vratili u onu ligu konfederacije
...nista covjek nije slagao...samo me cudi onolika njemacka i ima samo 2 kluba... prvo BAYERN pa 5 praznih mjesta pa BORUSSIA...pa onda jos 5 praznih mjesta pa onda dolaze ostali klubovi prevelika rupa jaz izmedju klubova...a gledajuci kako su ekonomski jaki i kako je fudbal popularan njemacka bi trebala imati barem 5 jakih klubova koji bi se svake godine smjenjivali u tituli cudi me slabost wolfsburga gledajuci da je iz mjesta volkswagena...pa stutgart pa i bayer leverkusen kojeg sponzorise bayer pharma... znaci sve su to nizerazredni klubovi u odnosu na ove velike...pa cak pored borusije i bayerna nijedan drugi klub nemoze pera odbiti arsenalu, liverpulu, totenhamu pa i jos par njih...
Ma tebe je Barca prašila pa ti možeš penisu svirat'
On ima pozitivan skor u duelima sa Barsom na klupi Reala !!!
Nešto ne mogu da se sjetim, neka mi magla od poniženja 0:5. U tri godine je uzeo lligu i kup španije. Bjeda kad skontaš kakve je sve igrače im'o u ekipi!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Serator svih seratora stupa na scenu. Kako sam ja slavio kad je konj konjski otišao iz Italije. Tri dana sam dernečio. Dosada živa, narcisoidno govno govnarsko.
Nije kralju to bitno, vjeruj mi. lik je težak ko ingot. Fuj, daleko mu kuća. pu, pu pu...
HAaha daleko mu kuca pa naravno da jest od tvoje sigurno ahahah !!!