Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Losem k...cu svaka dlaka smeta...
Glup naslov, uopste to nije rekao. Vec konstatirao cinjenicu da dobija cesto crveni karton da je to u najmanju ruku cudno ali nije rekao da je zrtva zavjere uefe. I da vise je smijesno postalo da finala sude NN sudci koji grade karijere preko takvih utakmica. Daj nekog poznatog i uglednog.
Čist crveni k'o suza, Gotze dobro prošao, mogao mu je i nogu slomiti komotno..
Hhaahahahhaha Koja smijurija od trenera je ovaj Čmarinjo
de ne seri Murinjo ne kvari ono sto si postigao do sad
Gospodin Allegri je davno njemu rekao da je jednostavno patetican. Podnesi poraz kao musko, a ne svadjaj se ko kakva baba sa sudijama i novinarima, ugledaj se na Talijane jado jadni, kojima nikad neces biti ni do koljena.
Trebao je onaj crnac dobiti 3 mijeseca suspenziju,minimalno ! Nemas se sta buniti Mou,pogledaj snimak i sve ce ti biti jasno !!!
Nisu "njegovi" timovi žrtve UEFA-e nego je kriv on jer svoje igrače tjera da igraju prljavo pa dobivaju kartone.
koji debil.
Da mi je jednom naći ovakav "škakljiv" naslov koji se nekako dotiče Barcelone :-) Ovi sportski urednici na Klixu mrze Real, Mourinha i Ronalda, da je to malo reć. Ni ja ih ne volim pretjerano, ali brate, volim objektivno novinarstvo. Očekujem minimalno 20 dislikeova Barceloninih navijača. Tri, četiri... SAD :D
hahahahah, oj realovaca, vi realovci niste normalni! I ne seri sviju ti da ti ne volis Ronalda i Real. Napusi im se k, ovo nema veze s njima Btw, zar ne pisu kako Mesi poslije treninga jede srca mladih igraca barcelone i pusi krek dok ga kupaju u suzama propalih talenata koje je on unistio da bi ostao najbolji na svijetu? I dok sav posten svijet vidi da covjek ne zna lopte sutnut :D I sve to da ne bi platio poreze ? Koja patetika, *** vas real madrid u USTA balava! Ko da imate nesto od njeg
Ovo su garant bavarski iluminati zakuhali... :D :D :D Ko će ovu nušku gledat i trpit još godinama?!?! Tek mu je 50.
Mourinho, ti si jedna velika pička koja stalno traži opravdanja!
Moj ti Morinjo, pa nauci igrace da igraju normalno, a ne praviti od njih mesare i onda pricati o nekim zavjerama. Dosadan si vise postao, ko ce trpiti sve ove godine, samo se nesto zalis.
e moj murate...
Plači mourinho hahahaha
Za onaj crveni nemas sta vala prigovoriti.Ono je bilo za direktnog crvenog a ne drugog zutog.A onaj ramires sto se pravi budala i kao 'mlati glavom' kao nije mu jasno zbog cega je obicni kreten.
Ono nije bilo za zutog kartona. Trebato dati direktan crveni i muriju mu složiti da ga terete za pokušaj ubistva. Zato ne serite bezveze ni vi ni smrdinho