Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je tako tiho na našem dragom portalu...čim je neka pozitiva u pitanju a ima veze s Mourinhom...tišina...ššš. Ovim je pokazao kakva je ljudina...možete ga voljeti ili ne voljeti, ali ga morate poštovati! Svaka čast mo...the special one, indeed! ;)
...sta je sad ,ajmo opet kako je sebican,pun sebe ,omalovazava druge ! ...neki bi ubili za ovaj trofej ali vidi se da je ljudina i da cijeni ljude koji su mu pomogli u zivotu a ovo sve ostalo je samo POSAO kao i svaki drugi i on ga radi na svoj nacin samo ,i sto je najgore u tom svemu svi ga kritikuju a jedan je vec sad od najsupjesnih trenera svih vremena ! ;)
Uvjek sam volio gledati Real kako igra. Nikad sebe nisam nazivao navijačem Reala, ali simpatizer sigurno jesam. Real preferiram više od svih ostalih klubova. Ovo što mediji rade nije humano. Pljuvanje, kluba, igrača, navijača, trenera, stadiona, golubova, svega što je vezano za Real Madrid. Pa se čovjek malo zapita... Jel ja nešto volim zato što mi to neko nameće ili zato što imam svoje mišljenje? Naravno da imam svoje mišljenje i ne dozvoljavam da mi neki nepismeni \"novinarčić\" govori šta je ispravno a šta nije. ŠTO VIŠE PLJUJETE PO REALU JA VIŠE SIMPATIŠEM TAJ KLUB! ČISTO IZ PROTESTA! P.s. Ničija nije do zore!
nema se on sta pravdati u tudjim ocima, kad njega zaboli neka stvar sta neko drugi misli. covjek radi sta misli da treba, ne gleda druge i zaboli ga krc za druge... MURINJA ZA PREDSJEDNIKA BIH :D
Čisto ismijavanje Fife, nista drugo.
ovim pokazuje koliko cijeni FIFU :D
Nema te donacije koja će sprati njegova sranja.
Napokon nesto i fino s njegove strane, nadajmo se da ce ovako nastaviti pa da i on dozivi malo respekta u ocima ljudi :)
LAFČINA! NEDAJ SE MO!
Kao prvo, zelio je da omalovazi Fifu, a kao drugo da se iskupi u ocima cijelog svijeta gdje ga svi dozivljavaju kao hronicnog ciganjina.
Nek i ovaj Gladidola podari nešto! \'Oće al u Qrcu!
Smorinju su dani odbrojali na klupi cenife, hale, klozeta...
prviii i murinjo je car