Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad god izgubi ovom paceniku kriv sudija
Bilo bi dobro da vas pocnem izbjegavati na kladionici.
A njega niko ne kaznjava jer prica da su sudije krive? Ccc
Jeste ubleha ovaj murinjo ali skontajte vi da ova ubleha sa onom ekipom je na vrhu tabele.. lik je fantastican..
Kakvom to ekipom ??? Jel losom ??? Ne budi smijesan. Radi se o jednoj od najskupljih ekipa na svijetu, sa jednim od najboljih igraca svijeta - Hazardom. S ovim Chelsijem svaki bi trener bio minimalno gdje je on sada. Napad: Torres, Eto, Demba Ba Lijeva krila: Hazard, Schurle Desna krila: Willian, De Bruyne (prodao ga zimus) Prednji vezni: Oscar, Mata, i onaj Egipcanin (Matu je prodao on zimus) Centralni vezni: Lampard, Ramires Zadnji vezni: Matic, Mikel Desni bek: Ivanovic, Azpiliqueta Lijevi bek: A. Cole Stoperi: Terry, David Luiz, Cahil Golman: Cech O kakvoj prosjecnoj ekipi ti pricas ?? Na svakoj poziciji dva odlicna igraca. Jedna od najskupljih ekipa na svijetu, i Hazard kao jedan od najboljih igraca na svijetu.
Sta pricas decko ? Otkad pratis fudbal ? Mourinhu se treba zahvaliti za uspjeh Chelsea, on je bio taj koji je na osnovu Abramovica mogao sastaviti ekipu koja njemu odgovara. Chelsea je osvojio prem. ligu prvi put 1954, kad je Mour. poceo voditi, 2004 i 2005.. O cemu ti pricas ?? On je najvise uspjeha imao, ko je imao poslije njega ona ubleha sto je osvojla LP, ne zna niko kako je to uspio, pa ni on sam..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
10 000 KN ZARADE u zadnjih MJESEC DANA!!! ovo su jedni od rijetkih koji su IZDOMINIRALI kladionice!! sljedeci im ciklus počinje kroz par dana, požurite se i pridružite se pobjedničkom timu!! ONI NISU ALKOHOLIČARI I PROPALICE, ONI SU BETOHOLICARI I RASTURAJU KLADIONICE!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
murinjo je serator broj 1 međutim sa ovakvim čelsijem on će vjerovatno postati prvak engleske koja je uvijek izuzetno jaka liga bez obzira na posrtaje i promjenjivu igu nekih a i evropi na pragu 1/4 finala i uz malo sreće može daleko dogurati poenta priče većina drugih i dobrih trenera sa ovakvim čelsijem bi bili na sredini tabele...
Sredini tabele ???? HAHAHAHAHHAHA S ovim Chelsijem svaki bi trener bio minimalno gdje je on sada. Napad: Torres, Eto, Demba Ba Lijeva krila: Hazard, Schurle Desna krila: Willian, De Bruyne (prodao ga zimus) Prednji vezni: Oscar, Mata, i onaj Egipcanin (Matu je prodao on zimus) Centralni vezni: Lampard, Ramires Zadnji vezni: Matic, Mikel Desni bek: Ivanovic, Azpiliqueta Lijevi bek: A. Cole Stoperi: Terry, David Luiz, Cahil Golman: Cech O kakvoj prosjecnoj ekipi ti pricas ?? Na svakoj poziciji dva odlicna igraca. Jedna od najskupljih ekipa na svijetu, i Hazard kao jedan od najboljih igraca na svijetu.
Uvijek neko drugi kriv...
Bilo bi dobro da ti potpišes ugovor sa holivudom pa snimaj reklame i skečeve jer očigledno od fudbala praviš cirkus za humorističke emisije.
poslacemo ti sudiju iz premier lige BIH. Foy je smijesan za nase sudije ...
jadan ti