Nogomet
0

Mourinho: Bilo bi dobro da nam Foy više ne sudi

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Jose Mourinho (Foto: EPA)
Gostovanje Chelseaja kod Aston Ville bilo je vrlo frustrirajuće za ekipu Josea Mourinha. Crveni kartoni Willianu, Ramiresu i Mourinhu nisu mogli proći bez Portugalčevog komentara o suđenju Chrisa Foya.

Iako nakon susreta nije htio previše govoriti o suđenju izbjegavajući tako dodatne sankcije, Mourinho ipak nije mogao samo tako prijeći preko onoga što se događalo na Villa Parku i nada se kako se neće tako brzo ponovno susresti s Foyom.

"Možda bi bilo dobro da nam Foya više ne delegiraju. Nemam pravo to tražiti, ali mislim da bi oni koji određuju suce trebali analizirati situaciju i vidjeti da se često događaju problemi kada Foy sudi Chelseaju. 2012. godine je protiv QPR-a napravio sličnu stvar i također isključio dva igrača Chelseaja".

Mourinho je priznao kako su igrači bili prilično nezadovoljni kada su saznali da će Foy suditi u Birminghamu.

"Igrači su tokom sedmice puno razgovarali o tome i sigurno imaju razloga. Meni je svejedno ko će suditi, ne želim to niti znati, ali igrači o tome dosta razmišljaju i kada nam ponovno pošalju Foya, morat ću ekipu pripremati na drugi način", dodaje Mourinho.