Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Velez, zasluzili ste!!
Pobijedila je Bosna IHercegovina prezivio je nekadasnji gigant VELEZ dal treba obasnjavat otimanje stadiona bacanje VELEZOVIH trofeja u smetlje od ovih( podstanara bez kirije ) Bez ikakve pomoci raja je izgradila novi stadion . VELEZ MOSTAR
@Propuh76 HA; HA; HA:::Gradski nikad velezov!Dzaba vam lagat!Skupina fajicevih podguznih muha
"Dvije godine zaredom, 1972/73, i 1973/74 Velež je bio drugi, titula je „bježala“ zbog gol razlike, ali po mnogima, Velež je tada bio najbolji Klub u Jugoslaviji. U Kupu Maršala Tita dva puta se dolazilo do polufinala, i to u sezonama 1970/71 i 1977/78"
Bosnje narocito Mostarci vole petokraku
bošnje sportisti .hehehe. vidi ih kako slave i vole fudbal
Kako nekom moze smetati necije slavlje??? Jeste to ljubomorni ili pokvareni? Navijaci Veleza jako dobro znaju sta slave i zbog cega. Ovakvo postenje, transparentnost i njemacki sistem rada koji je uvela Uprava na celu sa gospodinom Semsudinom Hasicem su neviđeni kod nas.
@lemsa1337 Nisam iz Mostara ali sam upravo zbog ovog prije 2 i po godine poce navijati za Velez. Jednom sam dosao na stadion mimo utakmice i zatekao sam predsjednika Kluba u radnoj odjeci za baustele kako predvodi radove na stadionu... Imate slike kako trener kupi trunje sa stadiona, a predsjednik kosi travu. Zar se uspjeh koji se izrodi iz neceg takvog ne treba slaviti?
GRANDE VELEZ
Kakav vrh, pa borit će se za opstanak
"Bjezite ljudi ,bjezite iz grada, ide banda pijana. Bjezite ljudi, dok postoji nada jer danas igra Hrvatska ale, ale..." OK neka vam se svida pjesma, ali mogli ste navest da je to pjesma hrvatske nogometne reprezentacije!I ono bi odmah igrali s najstarijim i najtrofejnijim klubom "Zrinjski "!Tuzla City i Obarska ,kao i doboj-kakanj ce vas vratiti na tvornicke postavke!Kad zrinja bude dolazio, ispecite janje pa ce se nasi igraci slikati s vasim avijacima da imate uspomenu!
Osim Rođenih bilo je i navijača Šalkea ako ovi mrzitelji nisu znali.....A tek velikani rođenih svjetski treneri....
Zeljo, Bejha repka i Velez u srcu
Pa ne bi trebalo slaviti plasman Veleža u PL, kao civilizacijski iskorak kluba i grada, ili dijela grada. To je valjda normala, i to se trebalo završiti danas na stadionu, a slaviti kad dođe neki trofej ili evropska utakmica. Euforiju oko plasmana u PL mogu stvarati Igman, Živinice, Kakanj ali nikako Velež osim ako sami sebe ne svrstavaju u ovaj rang, pa im je PL civilizacijiski iskorak.
@dabudadiridi Druze ovo je vise slavljejnje pobjede nad korupcijom, politikom, lopovima ( i u svojim redoviam a i okolo nas ), .. i sjeti se ovih rijeci , ovo je samo nagovjestaj onoga sto dolazi ..
@dabudadiridi Zavisi s koie strane gledas. Kada shvatis da te je neko konstantno mnozio s nulom, otjerao te od svoje kuce ( Stadion pod B.Brijegom) onda su i ovi iskoraci nesto veliko. Sva sreca pa Sarajevo i Zeljo prave velike evropske iskorake:)
Čestitke i drag mi je Velež ali su vala pretjerali sa ovim slavljem...ipak i pokazuje čiji je Mostar
Vise slavi velez nego liverpul
Hercegovke najbolje trebe
Nista nije slucajno Liverpul i Velez su devedesetih stali a bili veliki slicnost red devils djavoli crvrni dresovi sampioni ponovo istorija bogata veliki igraci veceras slavi Mostar i Liverpul :)
@Propuh76 A HA HA HA::::VELEZ I LIVERPOOL; A HA HA:::Bogami vama treba jedan dobar psihijatar!
CESTITAM VELEZU ZASLUZILI SU DA BUDU U VRHU AKO BOG DA SARAJEVO PRVO VELEZ DRUGO