Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad pozovi Tompsona nek zapjeva “Sude mi”
@mrAdil za kolacccc
i na kraju se ispostavi da je i luka modric mjesanac....u jasenovcu mu ustase pobile skoro svu familiju a u oluji mu ustase ubile djeda po majci i zapalile kucu.....danas luka slusa tomsona i hoce da kolje srbe....:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Херој, а не злочинац. Vrhunski fudbaler s jedne, a ljakse, primitivac, obozvatelj tompsona s druge strane. To je taj mali stakorcic, luka modric :)
@rodjakStipe Ako si ustasa nije tu nista lose. Cak stavise.. A ako si normalan covjek, onda je sve lose. Dakle, probaj razmisljati kao neustasa, pa ces skontati.
Vatreni postaju “Nedodirljivi”...misija spasi Modrica krenula!
Pa kad Mamić kaže da je Lukin iskaz "nešto najdivnije i najpoštenije što je ikada bilo" onda znaš da to ne valja..
ja sam bosnjak ali nemam nista protiv sto hrvati slusaju tompsona...samo zasro je sto pjeva o herceg bosni i povrijedio nas bosnjake to mu nije trebalo...
@ThisIsSparta ali zato sto pjeva o Jasenovcu i Staroj Gradisci je za pohvalu??? Tu vas ne dira.
i na kraju se ispostavi da je i luka modric mjesanac....u jasenovcu mu ustase pobile skoro svu familiju a u oluji mu ustase ubile djeda po majci i zapalile kucu.....danas luka slusa tomsona i hoce da kolje srbe....:))))
luka se ni finala vise ne sjeca
žao mi samo što sam navijo za vatrene, mislio sam da su oni malo manje nacional socijalisti
Ne ide mu na sudu dribling ko na svjetskom prvenstvu !
Kao igrač majstor, kao osoba karina. FUJ
Šta drugo očekivati od onoga ko je čuvao koze.
Sad kad odeš u ćuzu,tompson će ti ženi postelju grijati.
Znaci slusa lika koji osim tih "patriotskih pjesama" pjeva da treba klati srbe doslovno, a takodjer isti financira "osudjenog" ratnog zlocinca..vidi se da mali nema ukusa, ali bogmi ni morala ni ljudstva..moze ima sto zlatnih lopti i kopacki.
@kraftwerk ocekivao sam jer je dugo vremena u civilizaciji sa civilizovanim ljudima ali to izgleda ne utice na njeg..ili pak niko ne pjeva patriotske pjesme osim thomposona, hajd znaj.
Akrep debilni fašistički
Gdje su svi pametnjakovici koji su navijali za susjede.
Na osnovu ponašanja,šovinizma i svog hrvatsko-hercegovačkog seljakljuka treba ga osuditi i zatvoriti.Tompson mu idol.FUJJJJJ.
Izgubiće se dokumenti od Osijeka do Zagreba.Hrvati imaju sa tim problema jednostavno ne znaju ih čuvati.Eno kako su Čovićeva dokumenta izgubili.
Nagrada za Zlatnu loptu od drzave hrvatske ce bit oslobadjajuca presuda.
Popišaj se na svoju karijera punu mrlja u laźi