Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrhunski zaista. Modric je magičan kao igrač. Real ne bi prošao da nema Luke, kratko jasno !!!!
Luke i Benzeme ali zato se i zove timski sport
Naravno ova asistencija je obiljezila njegovu igru sinoc ali meni fascinantnija stvar da sa 36 godina u 118. minuti das sebi greskom prejak for i onda puni sprint i klizeci u noge protivnickom igracu i osvajas loptu. 99,99% igraca bi u tom momentu odustalo. Predjenja radi Iniesta je sa 34 godine otisao u Japan...
Magija. Uvijek naglašavam da je Modrić nevjerojatan. Ista forma već 16 godina, nosi Real na leđima već 11 godina, a reprezentaciju 16 godina. Svjetsko srebro, zlatna lopta (i još 3 individualne nagrade za najboljeg igrača svijeta), 4 lige prvaka. I onda me zabrine kad neko mojih godina krene objašnjavati da su Slišković, Sušić, Stojković, Prosinečki bili tu negdje ili bolji, a svi ti na međunarodnoj sceni odigrali po 3-4 sezone.
Luka kralj, umjetnik, ali treba istaći i Benzemu koji igra u životnoj formi. BRAVO!!!!
sta reci koju posluku porati...saljem poruku onima koji cuju a ne vide
Gađao Benzemu a pogodio Rodriga 😂😂😂😂😂 dobar, dobar 😜
Luka doktor nogometa!!!
Svima perfektan samo Murat (r)agi ne valja 😂 Pacenice jel pocela Cevljanovic liga?
Majstor nas podsjetio zasto volimo nogomet. Bravo!!!
Ko ma tacni mu je dao
Ovako će i Kloc džeko jednom
Majstor nema sta.
Jeda je Luka modrić...sa ovih prostora bivše SFRJ. Sad će PLJUVAČI oplesti: da to nije ništa, da to može svako uraditi, da se potrefilo ujki....
Polu Hrvat polu Srbin
Mislis k’o Đoković?
Bravo Luka majstore, ne mogu te ovi iz RS ni mrziti koliko si dobar igrač svi te poštuju
A i Modrić je već ovo napravio na evropskom protiv Škotske
Cancelo ovo uradi triput u svakoj utakmici
šta lupate minuse delegati kad ne znate :D https://www.youtube.com/shorts/UHTQKglx2-M
Ok. Ali kad Cancelo završi karijeru njega će znati amidža, tetka od starog i jaran što je sjedio s njim u školi... A Modrićeva slika će visjeti u hodnicima Santiago Bernabeua, pored slika Butragena, Huge Sancheza, Zidanea, Raula i R.Carlosa. Tu je razlika.
Ništa tanko ni blizu našeg Pjanića hahahah bravo Luka majstore kakva karijera i kakav igrač