Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totalno su smiješna poređenja, pogotovo u smislu "da se ovaj neki spremi, bio bi i on zvijer". To su gluposti, skoro svi igrači ma ovoj vrhunskoj razini treniraju isto, ali me mogu svi PODNIJETI napore isto, nego se ozlijeđuju. Tako da se i to može nazvati "Bogom dani" talent. E kad još pored toga si i majstor, onda se desi ovakva karijera. Kako rekoše Mourinho, Ferguson i Ancelotti "jedan od najboljih tzv box-to-box igrača ikada".
Na pocetku karijere pa cak i kad je presao u Real to ne bih rekao nikad..Ali nakon svih ovih uspjeha posljednjih godina jedan od najboljih ako ne i najbolji sa ovih prostora ikad!!
....eeee....chta radi kozje mljeko i surutka
E to se dešava kad igrač započne pravu karijeru sa 24/25 godina. Tad i možeš potegnuti do 40-te. A kad ga ubace u mašinu kao Pjanića sa 15/16 godina onda vidimo razliku.
Hahaha..lud si... Pa on je sa 21 u Tottenhamu bio glavni igrač, zato je i kupljen od Reala....
еј doktore doktoreeee
Ala je ružan
sestra ti je ružna
da mu je stalo do izgleda, davno je mogao uraditi plasticne operacije
kad je posvećen tome, trenira i kad ne treba, al zato pjanke ugradi kosu i ispusi 2 nargile lagano i ne moze u Besiktasu igrati. Sljedece sezone ce u Saudiji zavrsiti.
@112 Pa niko ne prica o njima jer su oni bili igracine i u poznim danima, a ne na zalasku karijere sa 30