Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Originalno"
Pa nesreco jedna i onako nedaš gledati u sebe.
Mogao si slobodno reci da cete otkinti sebi glave, jer nema ekipa kao ove do sada. Steta samo sto vas prije nije docekala neka ozbiljnoja ekipa. Ovako cete ni krivi ni duzni osvojiti drugo mjesto.
Otkinuti*
Pa sta ako budu i drugi, BiH se nije ni plasirala jade jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna da nece osvojiti pa zato tako i glupa zamisao!
@Termitator2 pa ono jednom rece co'ek da ce se osisati ako osvoji LP..i uradio je to.
Tebi tako lijepom, bas ce fino stajati...
Manite se gluposti, kakvo farbanje kose, samo ce te izgledati ko debili.. smislite nesto orginalnije
u koju boju?
Svi nam se smeju....... :(
Dosta je bilo brate i vatrenih 98 Dolaze na red vatreni 18
Ova razbijanje hrvatske po klixovim komentarima traje od osmine finala..... A momci puste gol fore pa se igraju
Ma to samo budale rade i srpski botovi, niko od bosnjaka ne voli HR kao Bosnu, ali nema razloga da ne navija...politicki odnosi su druga stvar
Klikse, zeljo vodi 0:1. Sjecas se, Zeljo, iz Bosne, iz Sarajeva?
ne bih volio da susjedi pobijede a ako bi kojim slucajem i pobijedili samo bi volio da Modric ne dadne go. Covjek me iritira maksimalno. Zbog njega ih i ne podnosim.
Hrvatska je ozbiljna drzava ima patriotski nastrojen narod i gradjane, bore se srcem do kraja i cijeli svijet je to prepoznao i kao najvaznije za sportsku stranu price / igraju u FINALU heeej u FINALU sp u nogometu a "ono" se nadje da kaze kako je i to malo a slave pobjede na balkanskim igrama , sto je svakako za pohvalu ali / FINALE World Cupa /
Samo treba uzeti kontekst u obzir. Preko bošnjačkih leđa dobili su etnički čistu Hrvatsku.
@HrvatskaAgresija Lako je biti patriota kada se umjesto UZP-ovaca i genocidaša, boriš sa nazivima ulica, i hoće li ploča biti 200 metara ili 2 kilometra od jasenovca, je li za dom spremni ustaški pozdrav ili nije. Svim silama podupiru HDZ BiH u rušenju ove države. Obit će im se to od glavu, itekako.
ok svaka cast na uspjehu i cudu koje ste priredili. ali klise, majka mu stara, zelji igra za 5 minuta a od sporskih vijesti samo reprezentacija susjedne nam drzave. Bruka.
Zelimo vama puno srece mada se cuvajte Pogbe i Mbapea