Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fudbalska skola zrinskog svaka cast luka. trebas mamicu da cuclas svaku rupu on te stvorio
Nema mi bas neke logike da je defanzivni vezni Modriceva najbolja pozicija, kako on sam tvrdi. Od 60-e minute kad je usao Brozovic i Modric igrao blize golu Nigerije, to je sve izgledalo puno bolje.
On je najbolji kao centralni vezni. dakle ni ofanzivni ni defanzivni konkretno, vec i jedno i drugo pomalo. da bi to igrao najbolje sto moze potreban mu je ipak jedan koji ostaje pozadi tipa casemiro i zna igrati odbrane malo.
Neka pati kome smeta Hrvatska ce biti PRVAK SVIJETA..
Nije baš neka utakmica luka.... Ali bitno je da smo uzeli tri boda
I zanesen tom ljepotom
Svaka cast majstore ...izdanak BIH lige ... sta te ne ubije - ojaca te . Virtuoz .
Samo i dalje igrajte tako, dajte sve od sebe, užitak Vas je gledati!✌👏
ispunjava fata križaljku pa priupita muju; bolan mujo, luka u španjolskoj šest slova. premišlja se mujo pa odgovori; modrić.
Pa bili su lopta i golman nervozni od tvoje ljepote