Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi mi u regionu mozemo samo da zavidimo Hrvatskoj. Kada kazem zavidimo mislim pozitivno zavidimo i trebali bi da ucimo od njih.
Brate da im nije bilo Lukake 5:0 bi bilo za Belgiju, budi realan i ja volim Hrvatsku ali realan sam barem.
Pa trebao bi da zavidiš kad su bolji od vas :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Usudim se zamisliti Modrića u finalu svjetskog prvenstva, sa peharom svjetskog prvaka, ovaj čovjek je rođeni pobjednik!
Braca i komsije nase,ponosni smo na vas
naigrali ste se i vi... gotovo je
Ok, provukli se do osmine finala preko baletana iz hokejaske Kanade i to je to.
Sve ok...ali su večeras visili o koncu i trebali ispasti da je samo jedna od tri šanse Lukakua ušla u gol
Da nam nisu poništili jedanaesterc i to čudnim zaleđem, mogli smo pobjediti.
Najlakše je kad pitaju me Koliko i kako ja nju volim jako Samo jedna riječ bi bila to Neopisivo…
Ovo do sada je bilo tanko, ile su vas pronosale, ali i dalje navijamo za susede
Za nas ste apsolutno nebitni
Tek dolazi osmofinale kud zurba trebace se jos odigrati utakmica ima tu jos posla dosta.
Bice nezgodno bila to Spanija ili Njemacka. Cak mislim da svabe podizu formu i ako veceras dobiju bice puno neugodniji. Hrvati mogu proci obje ekipe ako se sve poklopi.
Prvi put se usudim reći da su švabe užasne, niti blizu onog što su nekad bile.. Španjolska očigledno radi smjenu generacije, još je to jako daleko od prave Španjolske, kakvu smo nekad gledali..
Nije jarane, ova Spanija je zijanila od zabara u polufinalu EP, a Mancini je otvoreno rekao da se nisu mogli sastaviti cijelu utakmicu. Svabe kao i Argentina lagano podizu formu, oni su opasni kad ne racunas na njih, dva tri prekida i rijese utakmicu.
Sva sreća pa imamo najjači vezni red na svijetu i među najboljima obranu, golman nam je prosječan a napad nam je na razini Venezuele. S boljim napadačima bi razbili Belgiju danas ovako uz božju pomoć idemo dalje 🇭🇷🇭🇷
Sa 37 godina na leđima, iz dominirao terenom protiv jedne Belgije 90+4+5=99 minuta sa top igračima, nema gdje ga nije bilo, pa odakle ti više snaga čovječe ludi??????????????????
Bas ste jaki.
Igraju odlično samo im nedostaje jedan kao Mandžukić. A ovaj mladi branič sa maskom je strašan talenat. Nije to smao dobar igrač.
ovako se igra na turnirima koliko ti treba i to je to. idu na tesku grupu krstanjem ali i dalje to je hrvatska igraci ginu 90 minuta
Igrali koliko im treba, a ginuli 90 minuta, nema logike. Ljudi su dali sto su mogli, a ne koliko im treba. Trebala im je pobjeda da izbjegnu Spaniju.