Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam na utakmici i oduševljen sam i ponosan na navijanje tokom cijelog meča. Kao prava civilizovana publika nakon intoniranja Srpske himne bilo je doduše manjinskog zviždanja, ali je na kraju, cijeli stadion pozdravio goste aplauzom. Mislim da tako i treba i da je krajnje vrijeme da odlućimo da li želimo naprijed ili će mo još god gledati prema nazad. Navijanja protiv Sarajeva bilo je od strane 5 posto prisutnih trajalo je 2-3 minuta i ono je rezultat našeg navijačkog dekora bez obzira gdje i protiv koga igramo. Mislim da je Tuzla definitivno pokazala da voli sport i da joj treba iskazati poštovanje a ne pljuvati po njoj jer mlada reprezentacija ni u odlučujućim utakmicama koje je igrala u Sarajevu nije mogla privući 1-2 hiljade gledalaca.
Kapija,Srebrenica,Markale izdali ste Bosnu.... razmislite malo. Dugo će vam trebati da se očistite obraz. Ti bi da budeš kulturan a Srbi koriste i noževe i žice u svojim pjesmama,na Marakani nas gađali topovskim udarima,ciglama,zviždali našoj himnoj i vi uzvraćate ko kave p**kice... Budite kulturni kad igrate protiv Švicarske kad igraš protiv Smradova onda zna se kako se oni ispoštuju!
trebao si biti ubijena na kapiji 25.5 zajedno sa ostalom tuzlanskom poganom mladosti .. dok u BIH postoji zenica i tuzla nama ne trebaju cetnici ...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
danas je igrala mlada reprezentacija bosne i hercegovine, znaci DJECA. umjesto da nam bude drago sto nam je ekipa tako sarena svih vjera i etnija opet nam nesto ne valja. Sramota. Svaka cast Tuzli. Naravno da treba aplaudirati protivnickoj himni, to je sport. Od tuzlaka manje nisam ni ocekivao.
Da je Uzbekistan dosao na ovaj teren bio bi izviždan, a pokazujete neku kulturu protiv ove reprezentacije, paradoks, ali psovati Sarajevo, dno dna.
Gojko Cimirot je četničina da ga nema veće on je namjerno dao onaj gol vidi se iz neba, jbg ne krivim ga ipak je govno izasrano od genocidnog naroda al ne može da igra za Smrdiju zato što ga oni neće. Odred Al Mudžahid je zavodio red po Bosni u ratu i dosta srba je prešlo na islam, joj kad sam gledo kako ih muče puno mi srce bilo još im glave na kraju odsjekoše ništa ljepše nisam vidio. Pozdrav za VLADIMIR.RAGUŽ.12 inače mog dobrog prijatelja srbina i internet huligana ko što sam i ja sam.
Jest' lijepo vidjeti sve ove komentare i mržnju nekih prema Sarajevu. Saraj'vo je glavni grad, vi ste ***! Odjeb.
Ovako se navija... https://www.facebook.com/photo.php?v=10151449148342548 A svi ovi negativni komentatori mogu samo sanjati u ovakvoj carsiji zivjeti... Lako je nekolicini praviti gluposti i na reprezentativnoj tekmi unositi netrepeljivosti izmedju klubova, ali ocuvati dostojanstvo na ovakav nacin i biti domacin, treba biti za primjer koji niko drugi do sada u BiH nije pokazao! Ponosan na svoju Tuzlu, patite dusmani!
Mene je sramota što sam iz Tuzle. Mogu misliti kako si igrači Srbije uživali slušajući to skandiranje, nisu ni bili potrebni gostujući navijači... Haj mogao bi to razumjeti da su igrali klubovi ali gdje ćeš to pjevati kada igra reprezentacija, nevjerovatno!
*** ti nas
Mogu mislit jest se Jedinica za podrsku u čudu čudila jer nije bilo sranja na utakmici
Svi oni koji su nesto predstavljali u svijetu s ovih prostora su ili umrli ili otisli odavde,sad je u Bosni ostala druga liga,sve ostalo je posljedica toga,nazalost....
Kako pravim Sarajlijama ne smeta kad im se grad psuje u njihovom gradu na derbiju??? Manjina je skandirala ali nazalost manjina do mikrofona, ostalo je tacno za 10 od pocetka do kraja, od himne pa do zadnje minute.
nikad nikome ne bi zasmetalo nista da nije utakmica sa srbijom , pjevaj koliko hoces kad igras protiv sarajeva sirokog ili bilo koga ono je reprezentacija i plus glupani glupi protiv srbije ... zalim sto vas sve nisu pobili na kapiji
NOSI MI SE CRVENO_CRNA BOJA... TA JE BOJA LJUBAV MOJA ... TO JE BOJA SAMPIONA dudlajte ga pobjegulje iz podrinja, sarajevski podrumasi i pesterski lopovi hahahaha TUZLA I ZENICA KO TWEEN TOWER UVJEK ZAJEDNO PROTIV AL QAIDE IZ ZLARAJEVA
Gojko je namjerno dao autogol, pogledajte snimak ponovo, molim vas
mama ti dala autogol pa si takav ispao.
naravno da je miroljubivo - i dodjite nam opet :) ... a za psovanje sarajeva - to je cisto zbog one zeljine male predstavice sa gosk-om ... znaju oni o cemu je rijec ... logicno nije u redu psovat glavni grad ali to su uradile najvatrenije fukare koje bi dale zivot za slobodu i koje dusa boli kroz sta sloboda prolazi ...
VOLIM TE TUZLO
POZDRAV TUZLI ZENICI I BEOGRADU IZ SARAJEVA, pravi Sarajlija, Sejad Colakhodzic