Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jači je ovaj sastav od A reprezentacije. Glavu gore momci biće bolje. Pljuvaci neka pljuju koliko hoće! Vi imate znanja i potencijala i biće nešto od vas akoBogda.
ma jaki su ko zmajevi.sutnuli rumunima 6 puta na gol,jednom u okvir gola.pa portugal ako dobije vels,vodi 1-0 ali ima crveni karton,ima da vas rastavi na delove.
Rumuni nista nisu pokazali! Samo da smo imali malo vise jacine prema naprijed... kako mi nemamo pobjednicki mentalitet kad treba u pm?
Stoper Rumuna Pascanu sa brojem 4 je proslo kolo protiv Portugala dobio 2 zuta, tj. crveni karton u 70oj min. i po pravilniku nije mogao biti u konkurenciji za ovaj mec a on je citavu utakmicu.. I jos samo da napomenem da je protiv Portugala nosio 5cu a veceras 4ku na ledjima dok su svi ostali igraci Rumunije nastupali pod istim brojevima kao u proslom kolu. Sta radis Saveze?!? Prijavljuj i reaguj, zbog manje gluposti smo u barazu u rukometu protiv Svicarske izbaceni..
Kako je Pascanu igrao a dobio crveni protiv Portugala??Odmah se zaliti!!!
vidi fakat?!? wtf ovo je za zalbe iste sekunde.
Ubi nam Nemanja Trkulja nadu u prolazak...
Nije sjajan gol nego glupost trkulje. Ne moze igrac borca biti bolji nego standardni igrac Zelje ili Sarajeva 😀
bošnje s jedne strane često pišu da su oni neki zajebani momci, jebači, pišu o nekakvom bosanskom inatu, a onda kad ovako popuše pišu ( s pravom) da imaju gubitnički mentalitet, nemaju muda i slično. ali to ne ide zajedno. pa kako te mudonje nikako da izbace neke sportaše koji će se pokazati u važnim utakmicama i protiv jakih ekipa?
Igrac rumunuje dobio crveni karton proslu utakmicu ,danas odigrao 90 min ???!!!
@hafiz123 po statutu je trebao da bude kaznjen
@hafiz123 po statutu je trebao da bude kaznjen
Menalo van forme propada u Dinamu,Kuzmanovic nevidljiv,Gojak prepotentan dosta lopti izgubio
Šutnut lopte ne znaju.
e moj trkulja...
ode jos jedna istorijska sansa u nepovrat.imate mec vise i gostovanje portugalu,koji vodi trenutno u velsu.a rumuni cekaju velas u sledecem kolu da overe prvo mesto.srbija standardno kod mladih.pobeda u rusiji.prvo mesto i plasman na ep 21 osiguran.drakula pojeo zmajeve turcice ko nekad za predjelo.mislim da ce i veceras austrija pregaziti bh.igrao sam sinoc X2 i placalo 1,52.sad su spustili na 1,40.u svakom slucaju,gazi sve zmajeve,to su sve pickice.zao mi sto ne odigrah 1 na rumune.
Treba nekom prosječnom Bošnji da objasni da se mi nismo plasirali nigdje i da to nije nikakav rezultat , a ne gleda se to kako smo mi dobro igrali kvalifikacije kad smo na kraju pusiona opet . Kad napravimo neki rezultat poput plasmana e to ostaje upisano . Ali nikad nećemo ni imat uspjeha dok nam bude ovakav gubitnički mentalitet i dok poraze budemo slavili kao pobjedu i uspjeh , ja mislim da se nigdje u svijetu ne aplaudira na poraz i neuspjeh osim kod nas .
Tako je. Treba zanemarit trud i rad koji su momci od 20 godina pokazali. Bacimo sve to u vodu i pljujmo po nasim igračima. Dali su svoj maksimum i ne treba ih krivit jer bolje ne znaju. Čestitati boljem protivniku i našim momcima na trudu. Nekad možda i bude bolje.
@RazumaGlas A ma čovječe Božiji ti nisi ispunio svoj zadatak nismo se nigdje plasirali . Cilj je plasman , očito je da nismo sposobni i da nemamo znanja i kvaliteta . Ok jesu se trudili trud im neće niko zamjerit hvala na trudu ali nismo se nigdje plasirali i to je jedina činjenica . Ako hoćeš da napreduješ i da nešto ostvaris moraš biti samokritičan i tražit loše strane kako popravljat , a ne uvijek aplaudirat na poraz i neuspjeh .
Ova mlada repka je odlicna, kvalitetniju i zreliju igru imaju od a-tima. Treba ih samo prepakovati u a-tim, zadrzat par starijih i gurnuti u vatru. Prolaze sigurno kroz baraz.
jad i ocaj. taktika kao seniori protiv sjeverne irske
Jači je ovaj sastav od A reprezentacije. Glavu gore momci biće bolje. Pljuvaci neka pljuju koliko hoće! Vi imate znanja i potencijala i biće nešto od vas akoBogda.