Treba nekom prosječnom Bošnji da objasni da se mi nismo plasirali nigdje i da to nije nikakav rezultat , a ne gleda se to kako smo mi dobro igrali kvalifikacije kad smo na kraju pusiona opet . Kad napravimo neki rezultat poput plasmana e to ostaje upisano . Ali nikad nećemo ni imat uspjeha dok nam bude ovakav gubitnički mentalitet i dok poraze budemo slavili kao pobjedu i uspjeh , ja mislim da se nigdje u svijetu ne aplaudira na poraz i neuspjeh osim kod nas .
Tako je. Treba zanemarit trud i rad koji su momci od 20 godina pokazali. Bacimo sve to u vodu i pljujmo po nasim igračima. Dali su svoj maksimum i ne treba ih krivit jer bolje ne znaju. Čestitati boljem protivniku i našim momcima na trudu. Nekad možda i bude bolje.
@RazumaGlas A ma čovječe Božiji ti nisi ispunio svoj zadatak nismo se nigdje plasirali . Cilj je plasman , očito je da nismo sposobni i da nemamo znanja i kvaliteta . Ok jesu se trudili trud im neće niko zamjerit hvala na trudu ali nismo se nigdje plasirali i to je jedina činjenica . Ako hoćeš da napreduješ i da nešto ostvaris moraš biti samokritičan i tražit loše strane kako popravljat , a ne uvijek aplaudirat na poraz i neuspjeh .
Prikaži sve komentare (48)