Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miske, kad niko nece hajde ti. Imao bi podrsku od sviju.
Sta bolan, na zalost....na srecu Miske, na srecu. Da je jos malo srece pa da i ovaj sibicar sto je ostao u igri nadje nesto drugo....
Kakva nonsalantna izjava,kako ste samo odigrali ovo sa Kodrom p.... amaterske..
Miske, daj pruzmi ti ili mozda Barbarez, Bolic itd. Potrebne su smjene i u vrhu saveza. Predsjedniku saveza se zahvaliti, dovesti mladeg covjeka neku legendu naseg fudbala...
Godišnja plata od 180.000 eura je razlog zašto niko sa strane ne želi našu klupu, a ne može se ponuditi više...svi oni koji sanjaju Murinja i Klinsmana..uozbiljite se ! Amar Osim ili Vinko Marinović.
Moze se ponuditi vise, samo sto su uspjeli tu pricu da nam uvale, pa sad svi ponavljamo kao papagaji kako ne moze. Da su imalo sposobni, skontali bi nesto da ponude vecu placu. Mogu recimo dati bonus selektoru, ako se kvalifikuje. Ako prosjecna juznoamericka zemlja (a ovde ne mislim na Brazili ili Argentinu) moze da plati za selektora 1 milion eura, to bi trebali i mi da mozemo.
Ahahaha,cirkus se nastavlja....A Miske ovdje ko pravi profesor. Nece niko ozbiljan da vodi BiH reprezentaciju. Zalosno!!!
Kako bi samo volio da se Osim, ako bude selektor, plasira sa repkom na prvenstvo. Samo da vidim ove diplese koje seru po njemu, kada promjene ploču u onu "znao sam ja da je on majstor"
Kažem ti samo čekam.
Dajte nam Sablju da izginemo. :D
Amar Osim najbolji izbor.
Zvjezdane, imenuj sebe, i spasi nas!
Kad clanovi komisije i oni oko njih ne mogu odoliti da procure informacije i kad mediji nemaju visoke standarde, desi se da ugroze samu potragu za novim selektorom. Dobar razlog da odgovorni za potragu, uprkos velikom interesovanju, cvrsce zavrnu poklopac dok potraga ne bude u nekoj zrelijoj fazi.
Dajte Amava, možda nam kupi koju tekmu, expert je samo za to
Stvarno bruka . I za BiH je ovo previse. Steli se Amaru po svaku cjenu. Ivica gura sina da ima 30.000km mjesecno. Ako ovo nije nepotizam ne znam sta je. Oni koji se ne slazu sa mnom nek kazu koje su Amarove kvalitete i uspjesi do sada i koji ga preporucuju kao selektora. Ovo se svelo na to da ce biti selektor ko hoce a ne ko zna. Ma dobro dosli u BiH.
Ima više iskustva od Baždarevica kako god.
nek bude ko hoce mi smo svoje odigrali
Eto amava strašnog
Pa dajte ljudi ovo stvarno vise nema smisla. Ko da smo najgora reprezentacija na svijetu, pa niko nece da nas trenira. Ja odbijam da vjerujem u ovakvo sto. Pa da Djurovskog trenera koji ama bas nikakvih uspjeha nije imao trazis, pa ni njega ne dobijes. Sta je sa Weissom? Ako je mogao Gruziju da vodi, moze i nas. Nije valjda da i Gruzijci bolje placaju?